Rada Kryzysowa Edelweiss

Władzę zwierzchnią w Edelweiss posiada Oberhaupt. To on czuwa, by "państwo rosło w siłę, a ludziom żyło się dostatniej". W tym miejscu znajduje się jego siedziba. Jeśli masz jakąś sprawę do niego, to dobrze trafiłeś.
Regulamin forum
Obrazek
Awatar użytkownika
Fatima Popow-Chojnacka Stempel

ODZNACZENIA

Re: Rada Kryzysowa Edelweiss

Post autor: Fatima Popow-Chojnacka »

Oczywiście cieszymy się na ten powrót!! Ufff. Jesteśmy już spokojni. Można się rozejść.
( – ) Fatima Popow-Chojnacka
Obrazek
Awatar użytkownika
Jürgen Voller Stempel
Prinz von Persien

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Jürgen Voller »

Witamy, Herr Oberhaupt, bo już tu się jakaś junta instalowała :lol:
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Fatima Popow-Chojnacka pisze: 11 września 2024, 22:44 Dzięki mnie masz zobacz jakie pochwały @Joachim Cargalho . Poproszę coś za to..
Fatima Popow-Chojnacka pisze: 11 września 2024, 22:45 Oczywiście cieszymy się na ten powrót!! Ufff. Jesteśmy już spokojni. Można się rozejść.
Ani mi się ważcie rozchodzić! :D
Co do samego planu Herr Cargalho i RKE, to jestem szczerze wzruszony, że w ogóle zauważono moją nieobecność. Naprawdę nie liczyłem na nic więcej niż 1-2 posty w stylu "a stary kiedy wraca?".
Całemu "sztabowi" należy się nagroda.
Jürgen Voller pisze: 12 września 2024, 00:08 Witamy, Herr Oberhaupt, bo już tu się jakaś junta instalowała :lol:
I bardzo dobrze, że ktoś czuwa nad krainą, jak mnie nie ma! To ważne, że jest reakcja. :)
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
ODPOWIEDZ

Wróć do „Siedziba Oberhaupta”