Surowce i rolnictwo
- Peetri Romanaav • Stempel
- Gesicht der Garnison
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Surowce i rolnictwo
Herr Oberhaupt, Cesarstwo Nan Di jest zainteresowane zakupem owych patisonek orientyckich. Mamy nadzieję, że dehreińskie czarnoziemy przyjmą ten gatunek patisonki. Może z biegiem czasu zmutuje i powstanie nordacka odmiana? Kto wie. 
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Piękna sprawa! Świetnie to się zgrało, choć całkiem przypadkiem.Femme Mystere pisze: ↑15 września 2023, 09:33 Zasiewy rozpoczniemy w kwietniu, Herr Oberhaupt. Obecnie rozpoczniemy powoli zbiory klasycznej dyni, o których zamierzam niebawem poinformować![]()
Nie wiem tylko czy to ja, jako oberhaupt, czy Frau Augentrost będzie prowadziła negocjacje w sprawie nasion, ale na 300% dogadamy się. Pakt Bundżarski musi mieć ręce i nogi, a do tego towary.Piotr Romanow pisze: ↑15 września 2023, 15:02 Herr Oberhaupt, Cesarstwo Nan Di jest zainteresowane zakupem owych patisonek orientyckich. Mamy nadzieję, że dehreińskie czarnoziemy przyjmą ten gatunek patisonki. Może z biegiem czasu zmutuje i powstanie nordacka odmiana? Kto wie.![]()
- Peetri Romanaav • Stempel
- Gesicht der Garnison
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Same najlepsze towary.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑15 września 2023, 18:00
Nie wiem tylko czy to ja, jako oberhaupt, czy Frau Augentrost będzie prowadziła negocjacje w sprawie nasion, ale na 300% dogadamy się. Pakt Bundżarski musi mieć ręce i nogi, a do tego towary.![]()
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No ba! Innych nie posiadamy... My nie bawimy się w żadne wietnamy i chiny, ale czekaj... czy Wy czasem nie ten tego? XDPiotr Romanow pisze: ↑15 września 2023, 19:33Same najlepsze towary.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑15 września 2023, 18:00
Nie wiem tylko czy to ja, jako oberhaupt, czy Frau Augentrost będzie prowadziła negocjacje w sprawie nasion, ale na 300% dogadamy się. Pakt Bundżarski musi mieć ręce i nogi, a do tego towary.![]()
![]()
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Herr @Piotr Romanow , tymi patisonkami się nie najecie. Ale za to pieknie przystroicie obejścia.
Na negocjacjw zapraszam do gabinetu
Na negocjacjw zapraszam do gabinetu
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
To jest syta odmiana. U nas wszystko co najlepsze.Femme Mystere pisze: ↑18 września 2023, 11:32 Herr @Piotr Romanow , tymi patisonkami się nie najecie. Ale za to pieknie przystroicie obejścia.
Na negocjacjw zapraszam do gabinetu![]()
Jak macie pomysły na własne warzywa, owoce czy cokolwiek to ja mogę wesprzeć wizerunkiem "ej-ajowym".
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Może jakies ogórki. Albo marchewki ;D Bo banany i melony raczej nie pasują.
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No, ale to za mało danych.Femme Mystere pisze: ↑18 września 2023, 12:22 Może jakies ogórki. Albo marchewki ;D Bo banany i melony raczej nie pasują.
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Na spokojnie przemyślę i dam propozycje, Herr Oberhaupt.
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Zabrzmiało jakbyś miała całe pola narysować, gdzie co siać.Femme Mystere pisze: ↑18 września 2023, 21:51 Na spokojnie przemyślę i dam propozycje, Herr Oberhaupt.