Mało ważny informator
Regulamin forum
-
Elisa von Rozmarinowa • Stempel
Re: Mało ważny informator
Ja to patrzę na tą sytucję: On jest listem gończym poszukiwany i w tym przebiera się on za taliba w tym jest samowznaczyczym jakim tamtym w tym ja go uznaję za Persona Non Grata, i tyle w temacie to jest moja opinia Expercka. W tym jestem prawnikiem za takie coś jest kara śmierć to inaczej Ban permamtny na tym forum to będzie jego kara za zdradę stanu. W tym powiem że nie z takimi miałam doczynienia tak zdradził naród w innych grach
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Stanisław Kowalski pisze: ↑01 kwietnia 2026, 16:31Byłoby śmieszniejsze gdyby tu byli kierowcy mercedesa xDDDDAlbert Fryderyk de Espada pisze: ↑01 kwietnia 2026, 14:46Heinz-Werner Grüner pisze: ↑01 kwietnia 2026, 14:29 Oho! Ledwie list gończy wydano, a on już za taliba mi się przebiera!![]()

- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Kierowcy Mercedesa to właśnie terroryści więc zespół anty terrorystyczny jest aż nadto oczywisty.Stanisław Kowalski pisze: ↑01 kwietnia 2026, 16:31 Byłoby śmieszniejsze gdyby tu byli kierowcy mercedesa xDDDD
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dziś mamy pewny dzień, gdzie pozwalamy sobie na "specyficzne żarty".Elisa von Rozmarinowa pisze: ↑01 kwietnia 2026, 19:36 Ja to patrzę na tą sytucję: On jest listem gończym poszukiwany i w tym przebiera się on za taliba w tym jest samowznaczyczym jakim tamtym w tym ja go uznaję za Persona Non Grata, i tyle w temacie to jest moja opinia Expercka. W tym jestem prawnikiem za takie coś jest kara śmierć to inaczej Ban permamtny na tym forum to będzie jego kara za zdradę stanu. W tym powiem że nie z takimi miałam doczynienia tak zdradził naród w innych grach
- Rumburak Jokerman • Stempel
-
ODZNACZENIA
Nie ma oberhaupta, to można sobie wolne od pisania zrobić 
(-) Rumburak Jokerman
Kubański pisarz eseista, pan od brzydkich komiksów
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jest oberchałpt @Alfred Fabian - podobno kawał skurw....fajnego chłopa!Rumburak Jokerman pisze: ↑01 kwietnia 2026, 20:47 Nie ma oberhaupta, to można sobie wolne od pisania zrobić![]()
- Rumburak Jokerman • Stempel
-
ODZNACZENIA
Trollować mogę zawsze. Kanzelpass po prostu wstrzymamHeinz-Werner Grüner pisze: ↑01 kwietnia 2026, 20:56Jest oberchałpt @Alfred Fabian - podobno kawał skurw....fajnego chłopa!Rumburak Jokerman pisze: ↑01 kwietnia 2026, 20:47 Nie ma oberhaupta, to można sobie wolne od pisania zrobić![]()
![]()
(-) Rumburak Jokerman
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No jak to tak? To się nie godzi!Rumburak Jokerman pisze: ↑01 kwietnia 2026, 21:42Trollować mogę zawsze. Kanzelpass po prostu wstrzymamHeinz-Werner Grüner pisze: ↑01 kwietnia 2026, 20:56Jest oberchałpt @Alfred Fabian - podobno kawał skurw....fajnego chłopa!Rumburak Jokerman pisze: ↑01 kwietnia 2026, 20:47 Nie ma oberhaupta, to można sobie wolne od pisania zrobić![]()
![]()
![]()
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL

Władza po 1 kwietnia "wróciła" w moje ręce. Wczorajsze Prima Aprilis chyba się udało.