Edeliebe 1923 - organizacja
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Edeliebe 1923 - organizacja
Banner i znaczek - wpisalem na listę. Jutro luz w pracy powinien być to ogarnę przynajmniej to pierwsze.Joachim Cargalho pisze: ↑07 czerwca 2023, 10:52 To może zacznijmy od baneru na forum z datą imprezy - żebym się nie zastanawiał jaką wytypowałem.
Dalej, tradycyjnie wydać powinniśmy znaczek.
Niezłe, ale to trzeba chyba 3 uczestników i kandydata/kandydatkę, tak?Femme Mystere pisze: ↑07 czerwca 2023, 23:05 Coś tam chodzi mi po głowie, jeśli chodzi o Randke w ciemno. Zbierzmy zgłoszenia. Uczestnik zadaje pytania, a ja na priv pytam tych osob, ktore sie ukrywają i pisze post na forum z odpowiedzia tej osoby. Na koniec ujawniamy, kogo wybrał. I jada na wycieczkedo mikronacyjnego Mrągowa.
Naszym Mrągowem jest chyba Wolkenbad, czy się mylę?Joachim Cargalho pisze: ↑08 czerwca 2023, 07:40 Ze względu na Mrągowo warto wziąć udział. Te randki w ciemno mogą sporo na mieszać w dotychczasowym życiu obyczajowym Mikroświata!
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Co do wydarzenia fabularnego to jakiekolwiek nie będzie, będzie super, ale to 1:1 wydaje się spoko!Femme Mystere pisze: ↑08 czerwca 2023, 16:07 Chyba nie może zabraknąć również wydarzenia fabularnego w związku z Edeliebe.
Chodzą mi po głowie 3 opcje. Która podobałaby się wam najbardziej?
1. Sesje 1:1, czyli każdy, kto się zgłosi, otrzyma ode mnie tzn. one shota, krótką sesję RPG, jeden quest dla jego postaci. O dowolnej tematyce, ale z wątkiem romantycznym w tle?
2. Sesja grupowa RPG, czyli to, co powyżej, lecz dla większej grupy osób.
3. Opowiadanie takie, jak pisalismy Szlak odkupienia, ale z wątkiem romantycznym?
Poza tym mam nadzieję, że nie zabraknie skrzynki na Peterki.
Wypadałoby zorganizować jakies wróżby!
Peterki będą, oczywiście! Zaczniemy promkę z tydzień przed, by nazbierać parę, a potem znów na spontanie, dzień po dniu.
Wróżby... Tego nie umiem...
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No i
czy taka disco nie będzie fajna? Jakaś odmiana.
Z klasycznych wróżb, umiem wyliczać na ile procent dana para do siebie pasuje
Umiałam też kiedyś takie karciane wróżby.
Jeśli chodzi o randkę w ciemno, to otworzymy zapisy, zobaczymy, ile osób będzie chętnych do udziału jako wybierający. A osoby ukrywające się za kurtyną to już moja broszka. Namówię
do udziału.
Z klasycznych wróżb, umiem wyliczać na ile procent dana para do siebie pasuje
Jeśli chodzi o randkę w ciemno, to otworzymy zapisy, zobaczymy, ile osób będzie chętnych do udziału jako wybierający. A osoby ukrywające się za kurtyną to już moja broszka. Namówię
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Skoro uważa Szanowna, że randka się "sprzeda" to jestem na tak! Byle bym jak nie musiał brać udziału.Femme Mystere pisze: ↑08 czerwca 2023, 22:00 No iczy taka disco nie będzie fajna? Jakaś odmiana.
Z klasycznych wróżb, umiem wyliczać na ile procent dana para do siebie pasujeUmiałam też kiedyś takie karciane wróżby.
Jeśli chodzi o randkę w ciemno, to otworzymy zapisy, zobaczymy, ile osób będzie chętnych do udziału jako wybierający. A osoby ukrywające się za kurtyną to już moja broszka. Namówiędo udziału.
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
JAK TO! @Heinz-Werner Grüner to ciebie chciałam wyswatać.
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ale z kim? Z tymi "miłymi panami z media expert"?Femme Mystere pisze: ↑09 czerwca 2023, 23:15 JAK TO! @Heinz-Werner Grüner to ciebie chciałam wyswatać.
- Peetri Romanaav • Stempel
- Gesicht der Garnison
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Może późno się obudziłem, ale i w tym roku mam zamiar brać czynny udział w Edeliebe. Może wpadnie nam coś jeszcze do głowy? 
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
A Ty nie miałeś zajmować sie w zeszłym roku wróżbami? Może w tym roku to podrasujesz?Piotr Romanow pisze: ↑10 czerwca 2023, 11:45 Może późno się obudziłem, ale i w tym roku mam zamiar brać czynny udział w Edeliebe. Może wpadnie nam coś jeszcze do głowy?![]()