Ale z klasą i w zgodzie!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑16 czerwca 2022, 19:27 A dopiero dzisiaj słyszałem, że w Sarmacji jest jakaś telenowela, bo się żenią i rozwodzą...![]()
A tak na serio Frau ex-Cesarzowa o co poszło?Fatima Marcjan-Chojnacka pisze: ↑16 czerwca 2022, 21:13 Miło widzieć Was znów jako rodzina. Mam nadzieję, że to więcej się nie powtórzy.![]()
Ale z klasą i w zgodzie!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑16 czerwca 2022, 19:27 A dopiero dzisiaj słyszałem, że w Sarmacji jest jakaś telenowela, bo się żenią i rozwodzą...![]()
![]()
Proszę mi wybaczyć moją próżność. I to w dodatku w gościnie u naszego Diensthabender Stabschef!Fatima Marcjan-Chojnacka pisze: ↑16 czerwca 2022, 21:52 Niech Herr Oberhaupt wybaczy ale to nie jest sprawa na publiczną debatę.![]()
Ale ja jeszcze rozwodu nie mam, a już takie propozycje.. nie ładnieHeinz-Werner Grüner pisze: ↑16 czerwca 2022, 21:55Proszę mi wybaczyć moją próżność. I to w dodatku w gościnie u naszego Diensthabender Stabschef!Fatima Marcjan-Chojnacka pisze: ↑16 czerwca 2022, 21:52 Niech Herr Oberhaupt wybaczy ale to nie jest sprawa na publiczną debatę.![]()
Zapraszam zatem do Der Sitz, na prywatną kolację @Fatima Marcjan-Chojnacka.
Nie wiem co Szanowna miała na myśli, ale mi chodziło o czysto biznesową kolację...Fatima Marcjan-Chojnacka pisze: ↑16 czerwca 2022, 21:57Ale ja jeszcze rozwodu nie mam, a już takie propozycje.. nie ładnieHeinz-Werner Grüner pisze: ↑16 czerwca 2022, 21:55Proszę mi wybaczyć moją próżność. I to w dodatku w gościnie u naszego Diensthabender Stabschef!Fatima Marcjan-Chojnacka pisze: ↑16 czerwca 2022, 21:52 Niech Herr Oberhaupt wybaczy ale to nie jest sprawa na publiczną debatę.![]()
Zapraszam zatem do Der Sitz, na prywatną kolację @Fatima Marcjan-Chojnacka.![]()
Oczywiście, że tak i skorzystam!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑16 czerwca 2022, 21:59Nie wiem co Szanowna miała na myśli, ale mi chodziło o czysto biznesową kolację...Fatima Marcjan-Chojnacka pisze: ↑16 czerwca 2022, 21:57Ale ja jeszcze rozwodu nie mam, a już takie propozycje.. nie ładnieHeinz-Werner Grüner pisze: ↑16 czerwca 2022, 21:55
Proszę mi wybaczyć moją próżność. I to w dodatku w gościnie u naszego Diensthabender Stabschef!
Zapraszam zatem do Der Sitz, na prywatną kolację @Fatima Marcjan-Chojnacka.![]()