Edelweiss NachrichtenAgentur (ENA) ma spełniać rolę komunikatora Szarotkowej Krainy ze światem zewnętrznym. Chcesz się dowiedzieć co się dzieje w innej części mikroświata? Zajrzyj właśnie tu!
A tak już gdzieś widziałem tego Chimka i się zastanawiałem o co Ci chodzi, Panie Gruner.
W ogóle łączenie zwrotu Pan/Pani z imieniem nie jest poprawne. Chyba tylko w Polsce się tak stosuje...
Nie wiem ile będzie...jak poczuję inspirację, to zrobię następną.
Joachim Cargalho pisze: ↑15 lutego 2022, 09:07
A tak już gdzieś widziałem tego Chimka i się zastanawiałem o co Ci chodzi, Panie Gruner.
W ogóle łączenie zwrotu Pan/Pani z imieniem nie jest poprawne. Chyba tylko w Polsce się tak stosuje...
Nie wiem ile będzie...jak poczuję inspirację, to zrobię następną.
A Szanowny Panie Joachimie, gdzie my żyjemy? Chyba w Polsce, co nie?
Pomijam oczywiście Edelweiss... Widzę jednak, że zdrobnienie imienia nie przypadło Szanownemu Panu do gustu, zatem już nie będę tego zwrotu używać.
Co do pamiętnika, ok.
Dziś postaram się przygotować "wzory" na fora,chyba, że ktoś ma jakiś pomysł to proszę się nie wstydzić.
Licze na propozycję z Panów strony. Ja muszę zająć się reszta dot. Lawiny.
Jeśli chodzi o Lawinę, to z tego, co czytałam, chcieli Panowie najpierw rozpocząć tylko promocję fabularną, wspominając o wyprawach wysokogórskich. Wydaje mi się, że dopóki nie dokończę testów i spisywania zasad, to powinno wystarczyć.
Promocja wraz z zapisami musi odbyć się, gdy już wszystko inne będzie gotowe. Szacuję, że może uda się otworzyć zapisy w przyszły weekend?
Femme Mystere pisze: ↑20 lutego 2022, 16:58
Licze na propozycję z Panów strony. Ja muszę zająć się reszta dot. Lawiny.
Jeśli chodzi o Lawinę, to z tego, co czytałam, chcieli Panowie najpierw rozpocząć tylko promocję fabularną, wspominając o wyprawach wysokogórskich. Wydaje mi się, że dopóki nie dokończę testów i spisywania zasad, to powinno wystarczyć.
Promocja wraz z zapisami musi odbyć się, gdy już wszystko inne będzie gotowe. Szacuję, że może uda się otworzyć zapisy w przyszły weekend?
Dokładnie. Musimy miec wszystko rozpisane i tylko robić "kopiuj/wklej" z gotowego posta. Chodzi mi tylko o to by ustalić co i kiedy, bo ja jakoś coś ostatnio słabo z pomyślunkiem. :/
Akcja marketingowa: 25.02. - 06.03.
Premiera: 07.03. (zastanawiam się, czy nie lepsze są premiery w soboty/piątki?)
Zapisy na Lawinę 07.03-09.03.2022.
Czas trwania Lawiny 09.03-16.03.2022.
Proklamacja niepodległości jak tylko wyłoniony zostanie zwycięzca pierwszej Lawiny?