Zapraszam do oglądania kolejnych dwóch wyścigów MWP GT! Komentatorem jest Leszek Ebe-Grüner.
Jak chodzi o bonusy wygląda to tak:
Leocja: Atlanta(Wykorzystany)
Hazystan-Winkulia: Turkey(Wykorzystany)
Edelweiss: France Night(Błąd Organizatora, Heinz-Werner Grüner dostał bonus na pierwszych pięciu okrążeniach w Germany. Dlatego na torze Japan 2 będzie miał ten bonus tylko na 6 i 7 okrążeniu. Albert Fryderyk de Espada będzie miał cały bonus bez problemu w France Night)
Beatudia: Monaco 2(Wykorzystany)
Hasseland: Belgium 2(Wykorzystany)
Czechosłowacja: South Africa(Wykorzystany)
Sarmacja: Monaco 2(Wykorzystany)
Rusowia: Czech Republic
Baridas: France Night
Rotria: Germany(Błąd Organizatora, Henryk Ziemianski na torze Japan będzie miał na pierwszych 5 okrążeniach miał bonus w ramach rekompensaty. Fryderyk Orański miał za to prawidłowo Bonus)
Ze względu na dynamikę wyścigów, to będziemy jedynie pisać top 6 kierowców obu wyścigów ostatnich oraz damy screeny z tabeli indywidualnej sezonowej i reprezentacyjnej.
Top 6 kierowców UK 2:
1 miejsce: Piotr de Zaym(Hasseland)
2 miejsce: Heinz-Werner Grüner(Edelweiss)
3 miejsce: Mateusz Brzęczyszczykiewicz(Beatudia)
4 miejsce: Vratislav Vondráček(Czechosłowacja)
5 miejsce: Stanisław Kowalski(Beatudia)
6 miejsce: Pavel van der Gibson(Hazystan-Winkulia)
Top 6 kierowców Germany:
1 miejsce: Heinz-Werner Grüner(Edelweiss)
2 miejsce: Vratislav Vondráček(Czechosłowacja)
3 miejsce: Fryderyk Oriański(Rotria)
4 miejsce: Leszek Ebe-Grüner(Czechosłowacja)
5 miejsce: Daniel January von Tauer-Krak(Baridas)
6 miejsce: Mateusz Brzęczyszczykiewicz(Beatudia)
Niestety podczas drugiego wyścigu pomyliłem kierowców jak chodzi o bonusy. Dlatego uznałem że nie ma sensu karać miejscami i zamiast po prostu rozdzielimy te bonusy. Oczywiście z tej okazji chciałbym przeprosić Henryka Ziemiańskiego i przez to dostanie bonus na pozostałych pięciu okrążeniach w Japan 2. Heinz z kolei też na Japan 2 dostanie bonus na 6 i 7 okrążenie. Dlatego Henryk Ziemiański jeszcze raz przepraszam za sytuację...
Tabela Punktacji Indywidualna Sezonowa:

Tabela Punktacji Reprezentacyjna Sezonowa:

Tym razem nie zapominam i już pingam pierwszych kierowców wszystkich zespołów(z wyjątkiem mnie):
@Santi Vilarte @Pavel van der Gibson @Heinz-Werner Grüner @Stanisław Kowalski @Orjon Surma @daniel von tauer-krak @Fryderyk Orański @Piotr vel Bocian @Thomas von Lisendorff