Willa Biskupia
Regulamin forum
- Roman Schädel • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
-
Paul Szmal
- Więzień
Re: Willa Biskupia
Żandarmi otrzymawszy zgłoszenie od klechy przypomnieli sobie, że nie otrzymali od niego rozgrzeszenia przy ostatniej spowiedzi, gdy wyjawili przewóz nastolatek i nastolatków w wiadomym celu. Udali, że jadą, a tak naprawdę zjechali do lasu w wiadomym celu.
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Co sądzicie, aby wprowadzić narracyjnego wikariusza? Ja teraz jestem na misji wojskowej, a taki narracyjny wikary mógłby prowadzić nabożeństwa. To chyba fajny pomysł.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ok, ze swojego konta to chcesz czy typowo fabularnego "na pomarańczowo"? Mnie to bez różnicy. Jak tylko masz ochotę to zapraszam, ale pod jednym warunkiem. Dodaj go do racjonalizatorów.Roman Schädel pisze: ↑26 lipca 2023, 20:21 Co sądzicie, aby wprowadzić narracyjnego wikariusza? Ja teraz jestem na misji wojskowej, a taki narracyjny wikary mógłby prowadzić nabożeństwa. To chyba fajny pomysł.
viewforum.php?f=77
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
A do pomarańczowego trzeba zakładać nowe konto? Ciekawa opcja z tymi racjonalizatorami. Nie wiedziałem o tym. Na pewno dodam.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Na pomarańczowe, tak, ale to takie czysto opcjonalne + fabularne. Na miejscu WE jednak byłbym za fabularnym z konta biskupiego.Roman Schädel pisze: ↑26 lipca 2023, 22:02 A do pomarańczowego trzeba zakładać nowe konto? Ciekawa opcja z tymi racjonalizatorami. Nie wiedziałem o tym. Na pewno dodam.
A racjonalizatorzy, to dla samego opisu fajna sprawa. Zawsze można wrzucać linki, ew. odnosić się do samych postaci.
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Przygotowując się do celebracji katechonizacji naszego Wodza, poszukuję osoby, która w trakcie ceremonii opisze krótko jego życiorys i zasługi. Ktoś chętny?
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Mnie się ciężko wypowiedzieć, nie chciałbym w tym uczestniczyć i mieć małą niespodziankę.Amen.Roman Schädel pisze: ↑10 sierpnia 2023, 12:31 Przygotowując się do celebracji katechonizacji naszego Wodza, poszukuję osoby, która w trakcie ceremonii opisze krótko jego życiorys i zasługi. Ktoś chętny?
-
Mirosław Gwizd
- Więzień
[quote
Przygotowując się do celebracji katechonizacji naszego Wodza, poszukuję osoby, która w trakcie ceremonii opisze krótko jego życiorys i zasługi. Ktoś chętny?[/quote]
Urodził się i zdechł. Oto cały żywot psikutasiej mordy. Aaa...zasługi jakieś...Umiejętne posługiwanie się czerwonym długopisem i nieumiejętne zamykanie ludzi w celach na przyszłość.
]
Urodził się i zdechł. Oto cały żywot psikutasiej mordy. Aaa...zasługi jakieś...Umiejętne posługiwanie się czerwonym długopisem i nieumiejętne zamykanie ludzi w celach na przyszłość.
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL