Ja czekam na decyzję, choć mam bardzo małą rolę tam to z chęcią udzielę swojego głosu do audionagraniaHeinz-Werner Grüner pisze: ↑11 października 2022, 22:34 To jak będzie? Najpierw wersja "papierowa", później wystawiamy, czy od razu na głęboką wodę?
Ród Cargalho - Kochaj albo dobij
- Isabella M. Neumann-Swann • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Ród Cargalho - Kochaj albo dobij
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]

- Fabio Rhyner • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ah nie było mnie raptem dwa tygodnie a tu proszę bardzo jakież cudo, nawet i dla mnie nasza uzdolniona scenarzystka przewidziała teatralne "pięć minut", skurpulatnie wplatając wątek dziewczyny Leszka (przepraszam że odgrzewam temat ale ostatni akt był naprawdę dobry!
).
Ps. Czy udało się już zmontować jakieś nagrania audio z naszą główną obsadą (mogę pomóc w montażu - redukcja szumów, premix) ?
Ps. Czy udało się już zmontować jakieś nagrania audio z naszą główną obsadą (mogę pomóc w montażu - redukcja szumów, premix) ?

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jeśli będziemy coś nagrywać to pewnie przełom listopada/grudnia. Ja nie wiem czy dąłbym radę wcześniej.Fabio Rhyner pisze: ↑25 października 2022, 20:30Ah nie było mnie raptem dwa tygodnie a tu proszę bardzo jakież cudo, nawet i dla mnie nasza uzdolniona scenarzystka przewidziała teatralne "pięć minut", skurpulatnie wplatając wątek dziewczyny Leszka (przepraszam że odgrzewam temat ale ostatni akt był naprawdę dobry!).
Prosiłbym autorów przedstawienia czy robimy, czy nie robimy. I kto będzie to koordynował?
Herr @Fabio Rhyner oczywiscie licze na pomoc, jakąkolwiek.
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Zatem do wglądu dla wszystkich wydanie kompletne naszego dzieła. Pierwszy egzemplarz trafił do @Sophie i @Krzysztof Windsor

(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Czy ja mogę Oberhauptowi czegoś zabraniać? Chyba nie 
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Wasza praca, ja chcę tylko ułatwić dostęp. Owszem, że można! Ja tylko zwykły oberhaupt.
- Anastasia Windsachen • Stempel
-
ODZNACZENIA
teraz, gdy już wydane to muszę przeczytać. Może nawet jutro z rana przy herbacie?
Königinmutter des Voxland-Königreiches

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Bez żadnej kozery, jestem w stanie stwierdzić z pełną świadomością tego co piszę, że to powinno być przerabiane w polskich szkołach. Satyra na "miłość rodzicielską", to wspaniała szkoła dla młodych czytelników. Polecam.Anastasia Windsachen pisze: ↑28 listopada 2022, 23:17 teraz, gdy już wydane to muszę przeczytać. Może nawet jutro z rana przy herbacie?
Mariusz Mix Kolanko.
- Fabio Rhyner • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Czekam z niecierpliwością na ekranizację lub wersję audioFemme Mystere pisze: ↑28 listopada 2022, 14:18 Zatem do wglądu dla wszystkich wydanie kompletne naszego dzieła. Pierwszy egzemplarz trafił do @Sophie i @Krzysztof Windsor
![]()