Dziękuję za podjęcie tego istotnego tematu. Chodzą słuchy, że w obliczu ciągłych niepowodzeń w poszukiwaniu partnerki, Gaetano rozważa zmianę orientacji ...Femme Mystere pisze: ↑18 listopada 2024, 10:30 Ploteczki Helge Müller
Drogie Mikronautki, jak mogło dojść do tego, że Herr @Gaetano Kohlmeise nosi kawalerską bieliznę z wełny z edelweisskich owiec? Mężczyzna tak aktywny mikronacyjnie i zasłużony dla społeczności potrzebuje wręcz wsparcia odpowiedniej damy w swoim życiu. Chciałoby się rzec: „Kobieta potrzebna od zaraz”!
Ja nie wiem gdzie te 10 stopni. W Grünerwald temperatura w ciągu dnia nie przekracza obecnie 3 stopni, nie mówiąc o nocach.Femme Mystere pisze: ↑18 listopada 2024, 10:30 Pogoda
W tym tygodniu w Kotlinie Edelweiss spodziewamy się pięknej, jesiennej aury. Złota jesień przyniesie nam słoneczne dni z temperaturą sięgającą około 10 stopni, bezwietrznie i spokojnie, ciśnienie w normie. To doskonała okazja, by założyć lekki płaszcz i cieszyć się spacerami po malowniczych parkach w sanatorium Quelle.
Czekam na Lwa - 18 sierpnia to dzień moich narodzin dla mikroświata.Femme Mystere pisze: ↑18 listopada 2024, 10:30 Horoskop
Skorpionie, nadchodzący tydzień przyniesie Ci możliwość głębszego zrozumienia siebie i swoich pragnień. Gwiazdy sprzyjają refleksjom, które pozwolą Ci wyjść z niejednoznacznych sytuacji, a Twoja intuicja będzie niezawodna. To doskonały moment, by podjąć odważne decyzje, zarówno w sferze osobistej, jak i zawodowej – nie bój się kierować sercem, bo prowadzi Cię ono w stronę sukcesu.

Tam jest, co prawda, jak w kalejdoskopie, ale to chyba nic nie szkodzi.Femme Mystere pisze: ↑19 listopada 2024, 10:01 Właśnie! Też myślałam o tej apce. Wykorzystam ją w przyszłym tygodniu.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości