Międzynarodowe Targi Broni - Voxland '25 / sprawodzanie

Nationale Rüstungsgruppe czyli umownie nazwana grupa przedsiębiorstw skupiających branże zbrojeniową i militarystyczne wykorzystanie.
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Międzynarodowe Targi Broni - Voxland '25 / sprawodzanie

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

W związku z Międzynarodowymi Targami Broni | Voxland '25, Nationale Rüstungsgruppe zamierza przedstawić efekty swoich prac w postaci projektów, prototypów i sprzętu wojskowego wykorzystywanego w produkcji na większą skalę. Nasze efekty prac winny być zaskoczeniem dla wszystkich toteż każda z firm podlegających PGZ pracuje w pocie czoła by sprostać oczekiwaniom i nie wypaść blado na tle konkurencji.

Jednocześnie na potrzeby informacyjne i promocyjne w Edelweiss, organizator rozpisuje się w wątku PODLINKOWANYM TUTAJ.

Nationale Rüstungsgruppe (pol. Państwowa Grupa Zbrojeniowa) a w niej lub raczej każde z osobna: :)

FBUM - (Fabrik für Boden und Unterirdische Militärfahrzeuge, pol. Fabryka Naziemnych i Podziemnych Pojazdów Wojskowych )
odnośnik: viewforum.php?f=63
logo: https://kustosz.stempel.org.pl/1017/101 ... 825725.svg

SR - (Staatliche Rüstungsfabrik, pol. Państwowa Wytwórnia Uzbrojenia)
odnośnik: viewforum.php?f=70
logo: https://kustosz.stempel.org.pl/1017/996 ... 129560.png

PKBÜ - (Planungs und KonstruktionsBüro für Überwasserschiffe, pol. Biuro Projektowe i Konstrukcyjne Jednostek Nawodnych )
odnośnik: viewforum.php?f=187
logo: https://kustosz.stempel.org.pl/1141/100 ... 613992.png
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Międzynarodowe Targi Broni - Voxland '25 / sprawodzanie

"Stragany" niedłuo trzeba będzie ustawiać. Ktoś chce pomóc? @Albert Fryderyk de Espada, szczególnie z PKBÜ ? Jakiś nowy kuter w planach? Z tego co wiem, to jest.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada Stempel
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

Heinz-Werner Grüner pisze: 09 lutego 2025, 18:49 "Stragany" niedłuo trzeba będzie ustawiać. Ktoś chce pomóc? @Albert Fryderyk de Espada, szczególnie z PKBÜ ? Jakiś nowy kuter w planach? Z tego co wiem, to jest.
Jefe, ja muszę jeszcze swoje stoiska rozłożyć a z tym już mam problem, ale powiedzmy że coś może dam radę zrobić. Pytanie czy ma to być coś nowego czy po prostu przepisać istniejący projekt.
/-/ AF de Espada
Lewy Faktotum

ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Albert Fryderyk de Espada pisze: 09 lutego 2025, 22:55
Heinz-Werner Grüner pisze: 09 lutego 2025, 18:49 "Stragany" niedłuo trzeba będzie ustawiać. Ktoś chce pomóc? @Albert Fryderyk de Espada, szczególnie z PKBÜ ? Jakiś nowy kuter w planach? Z tego co wiem, to jest.
Jefe, ja muszę jeszcze swoje stoiska rozłożyć a z tym już mam problem, ale powiedzmy że coś może dam radę zrobić. Pytanie czy ma to być coś nowego czy po prostu przepisać istniejący projekt.
Jak zdążysz to zrób cokolwiek, może być to co jest. Skoro już stoi stanowisko, to chociaż niech nie będzie puste.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nationale Rüstungsgruppe (Państwowa Grupa Zbrojeniowa)”