Moja drogie Królestwo Lumerii jest na początku swej podróży, choć znaleźliśmy naprawdę dobrych obywateli i mieszkańców, którzy dbają o ciągłość serwera oraz innowacje, czy to systemowe, czy fabularne. Aby rozejrzeć się po forum, trzeba się zalogować. Układ forum jest przejrzysty. Jak kafelki w Windowsie, tylko lepiej. Biznes się kręci 24 godziny i 7 dni w tygodniu, gdyż mamy trzy surowce, które nawzajem się uzupełniają- drwal bez kamienia i żelaza nie ulepszy swej siedziby ani swej siekiery, i tak dalej.
Łatwiej mi powiedzieć kim nie jestem. Jestem Kawalarem w Lumerii, szlachtą dziedziczną niższą, marynarzem w Res Republice, i z rodziny Rycerzem. Nawet mam swe godło rycerskie.
Wyjmuję z plecaka przypinkę do koszul i marynarek w kształcie tarczy i przypina ją do plecaka, do prawej uprzęży.

Jestem podróżnikiem, jak mnie nazwałeś, to też mój oficjalny "zawód". Zbieram pamiątki i ciekawe rzeczy z sobą do domu, aby mieć co opowiadać.
A skoro zapytałeś o tytoń, to jest specjalna lumeryjska odmiana, która zakwita tylko raz w roku. Młode są zakłady rodzinne, które przetwarzają tytoń do cygar, dlatego mają swoją wartość. Ciężko jest je zdobyć, a zapach czekolady jest specjalnością syna właściciela firmy, który się nazywa Patrice Descoteaux. Specjalizuję się w biologii, modyfikacji roślinnej, mówiąc dokładniej.