Ten na dole po lewej - policzki po tatusiu, a usta i oczy po mamusi xDHeinz-Werner Grüner pisze: ↑15 marca 2025, 21:30Super sprawa! Mnie się jego historia podoba! SprzedaneGaetano Kohlmeise pisze: ↑15 marca 2025, 20:18 To ja mogę "adoptować" tego 17-letniego bramkarza. Ferinand Marius Kohlmeise. Urodzony w Grünerwald w wyniku jednego z romansów ojca. Tatuś posłał go do najlepszej szkoły w stolicy, wydając na to ostatnie oszczędności. Tam został zauważony jego talent piłkarski.![]()
Tylko który to bo nie pamiętam?
EDIT: Ferinand-M Kohlmeise - tak brzmia dane oficjalnie w systemie. Inaczej się nie dało...
Edelweisskie nadzieje piłki kopanej
- Gaetano Kohlmeise • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Edelweisskie nadzieje piłki kopanej
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Zastanawiałem się czy pójdziesz w wąsacza, będącego oznaką doświadczenia, stateczności i pewnej powagi, czy w dwójkę - lalusiowatego, uszatego kujonka mierzącego pewie z 200cm, czy może w trójkę, czyli silnego bijoka, gdzie mięśnie rozrywają sweter, zwany bluzą bramkarską, a kości policzkowe oznaczają, że na twarz może przyjąć wiele. Z drugiej strony niewiastą pewnie skradł nie jedno, a ze sto serc. Typ łobuza-kochanego. No i te loczki...Gaetano Kohlmeise pisze: ↑15 marca 2025, 21:48Ten na dole po lewej - policzki po tatusiu, a usta i oczy po mamusi xDHeinz-Werner Grüner pisze: ↑15 marca 2025, 21:30Super sprawa! Mnie się jego historia podoba! SprzedaneGaetano Kohlmeise pisze: ↑15 marca 2025, 20:18 To ja mogę "adoptować" tego 17-letniego bramkarza. Ferinand Marius Kohlmeise. Urodzony w Grünerwald w wyniku jednego z romansów ojca. Tatuś posłał go do najlepszej szkoły w stolicy, wydając na to ostatnie oszczędności. Tam został zauważony jego talent piłkarski.![]()
Tylko który to bo nie pamiętam?
EDIT: Ferinand-M Kohlmeise - tak brzmia dane oficjalnie w systemie. Inaczej się nie dało...
No i na czwórce był "aryjski" wzór z idealną szczęką i postawą, jednak bogactwo w wyglądzie i status bogacza to nie wszystko.
Ok. Wygrywa Ferinand Marius Kohlmeise

Jego podobizna trafi do X11, a to foto do kadry Szarotek! Wielkie dzięki za pomoc w wyborze!
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Diti Tomović
Ferinand-Marius Kohlmeise
DODANI!
Info na X11.
Ferinand-Marius Kohlmeise
DODANI!
Info na X11.
No, ale dlaczego nie chwalić się, jak jest powód?
Ano do rzeczy. jakiś czas temu, a mianowicie, w lipcu zeszlego roku realnego powstała w edelweisskich kręgach "szkółka piłkarska".
Nadzieje Szarotek to fabularna opowieść, choć może to za duże słowo, raczej namiastka historii potencjalnych piłkarzy kadry narodowej (i nie tylko, jeśli zechcemy).
Ten sezon okazał się przełomem, a i Edle szturmem zawładnęli chęcią integracji z kadrą Potężnych Szarotek. Tym właśnie sposobem w składzie reprezentacji pojawiło się dwóch młokosów, wypisz wymaluj kalki mikronautów.
Pierwszy to kolejny kuzyn, dobrze znanego w naszym świecie Ludwika Tomovicia, Diti, brat, naszego wielokrotnego reprezentanta Benedikta.
Drugi to nieślubny syn Gaetano Kohlmeise - Ferinand Marius, który zapowida się na wspaniałego bramkarza. Charakterek ma!
A to przecież nie koniec! Czekajcie na więcej historii z Nadziei Szarotek!
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nowy nabytek w kadrze ze szkółki:

Thomas Freilinger
Pozycja: Pomocnik
Thomas Freilinger
Umiejętności: 6 belek
Zawodnik jest bramkostrzelny