Nota od rządu ZSKHiW
- Ametyst Faradobus
-
ODZNACZENIA
Nota od rządu ZSKHiW
Mili Państwo,
jako reprezentant Rady Komisarzy Narodowych Zjednoczonego Socjalistycznego Królestwa Hirschbergii i Weerlandu przekazuję specjalne pismo od Premiera Arbuza Dumbledora.
jako reprezentant Rady Komisarzy Narodowych Zjednoczonego Socjalistycznego Królestwa Hirschbergii i Weerlandu przekazuję specjalne pismo od Premiera Arbuza Dumbledora.
Amethyst von Faradobus
König von Hirschbergia und Weerland Etc.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Nota od rządu ZSKHiW
Postaram się jutro zarejestrować. Dzisiaj mi się już odechciało wszystkiego...Ametyst Faradobus pisze: ↑11 marca 2022, 13:01 Jakby były jakieś problemy to dajcie znać. Możemy nawet podpisać u nas umowę w jakichś malowniczych okolicznościach przyrody - na przykład w moim weerlandzkim majątku położonym nad zalewem Wielki Narodowy Biedaszyb III.
A mówiąc zupełnie na serio i niejako wychodząc poza warstwę narracyjną: jak najbardziej uważam, że to powinno zostać rozwiązane w sposób polubowny, ale mała otoczka w postaci kontrolowanego konfliktu nie zaszkodzi.
- Ametyst Faradobus
-
ODZNACZENIA
U nas w raju można odpocząć. Nie trzeba nic robić, niewolnicy ochotnicy i wolontariusze wszystko załatwiają.
Amethyst von Faradobus
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Proszę nie mieć mi za złe "reakcji", po prostu informacja jaka dziś obiegła mikronacje znięchęciła mnie do pisania...Ametyst Faradobus pisze: ↑11 marca 2022, 20:09 U nas w raju można odpocząć. Nie trzeba nic robić, niewolnicy ochotnicy i wolontariusze wszystko załatwiają.
Oczywiście odezwę się czym prędzej.
- Ametyst Faradobus
-
ODZNACZENIA
No fakt, u nas w Bialenii też jesteśmy w szoku. Nie spieszy się, przyjedźcie kiedy będziecie mieli ochotę. Ja zawsze zapraszam.
Amethyst von Faradobus