To co, pomożesz w organizacji imprezy, o której w tym temacie piszemy? Jak tak, to dostaniesz klucze.Joachim Cargalho pisze: ↑28 czerwca 2024, 21:35 A gdzie tam. Ja to jestem TOP3 aktywności EDL w czerwcu!![]()
EDIT: Oszukano mnie! Jesteś czwarty!
To co, pomożesz w organizacji imprezy, o której w tym temacie piszemy? Jak tak, to dostaniesz klucze.Joachim Cargalho pisze: ↑28 czerwca 2024, 21:35 A gdzie tam. Ja to jestem TOP3 aktywności EDL w czerwcu!![]()

Podaj jasną deklarację, czy pomożesz w org. Edeliebe powiedzmy na 15-19 lipca? Daty do ustalenia.Joachim Cargalho pisze: ↑29 czerwca 2024, 09:17 Jeszcze chwila dyskusji o tym czy księżyc obraca się wokół własnej osi czy nie, i mogę walczyć o top2
Teraz już niestety weekend więc wystarczy. Ale od poniedziałku? Kto wie, kto wie.

Wiem i dlatego pytam. No, ale sztywno możemy zaplanować np.15-19 lipca (przykładowo) i zadeklarować kto co może i zrobi. Posiedzieć z dwa wieczory nad quizem, peterkowaniem, choćby i konikami i możemy się promować. Myślę, że jak dasz mi choćby odrobinę pomocy, natchniesz, to z takimi personami jak Herr Gaetano czy Herr Albert pociągnę.Joachim Cargalho pisze: ↑30 czerwca 2024, 10:32 Jasną deklarację...
Możemy przemyśleć jakby to ugryźć, żeby było fajnie, ale nie wymagało dużego zaangażowania czasowego. Sam wiesz najlepiej jak z tym jest ostatnio.
Ja bym chętnie powtórzył polowanie ale Edeliebe to raczej nie okazja do tego. Raczej zaczekam do Schmelzfestu.
Grunt żeby była zabawa. Jak uznamy, że jest sens, to dlaczego nie.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑04 lipca 2024, 00:22Ja bym chętnie powtórzył polowanie ale Edeliebe to raczej nie okazja do tego. Raczej zaczekam do Schmelzfestu.
PS. @Joachim Cargalho jakby trzeba pomocy to ja chętnie pomogę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości