To co, pomożesz w organizacji imprezy, o której w tym temacie piszemy? Jak tak, to dostaniesz klucze.Joachim Cargalho pisze: ↑28 czerwca 2024, 21:35 A gdzie tam. Ja to jestem TOP3 aktywności EDL w czerwcu!![]()
EDIT: Oszukano mnie! Jesteś czwarty!
To co, pomożesz w organizacji imprezy, o której w tym temacie piszemy? Jak tak, to dostaniesz klucze.Joachim Cargalho pisze: ↑28 czerwca 2024, 21:35 A gdzie tam. Ja to jestem TOP3 aktywności EDL w czerwcu!![]()

Podaj jasną deklarację, czy pomożesz w org. Edeliebe powiedzmy na 15-19 lipca? Daty do ustalenia.Joachim Cargalho pisze: ↑29 czerwca 2024, 09:17 Jeszcze chwila dyskusji o tym czy księżyc obraca się wokół własnej osi czy nie, i mogę walczyć o top2
Teraz już niestety weekend więc wystarczy. Ale od poniedziałku? Kto wie, kto wie.

Wiem i dlatego pytam. No, ale sztywno możemy zaplanować np.15-19 lipca (przykładowo) i zadeklarować kto co może i zrobi. Posiedzieć z dwa wieczory nad quizem, peterkowaniem, choćby i konikami i możemy się promować. Myślę, że jak dasz mi choćby odrobinę pomocy, natchniesz, to z takimi personami jak Herr Gaetano czy Herr Albert pociągnę.Joachim Cargalho pisze: ↑30 czerwca 2024, 10:32 Jasną deklarację...
Możemy przemyśleć jakby to ugryźć, żeby było fajnie, ale nie wymagało dużego zaangażowania czasowego. Sam wiesz najlepiej jak z tym jest ostatnio.
Ja bym chętnie powtórzył polowanie ale Edeliebe to raczej nie okazja do tego. Raczej zaczekam do Schmelzfestu.