@Adelajda Radziwiłłówna pochwal się przed @Heinz-Werner Grüner @Isabella M. Neumann-Swann i innymi osobami, jak to jest upubliczniać czyjeś prywatne wiadomości?
Dla tych co nie wiedzą:
https://fc.sarmacja.org/viewtopic.php?p=419358#p419358
I pamiętaj jak zdążysz tego posta usunąć, to ja mam screena na to. I jest to ostatni post w twoim kierunku bo tak każdemu normalnemu człowiekowi zdarza się użyć wulgaryzmu po nerwach, a że tego nie rozumiesz i wolisz publikować prywatne wiadomości, to już nie mój problem.
Tschüss
Regulamin forum
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Tschüss
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

- Adelajda Radziwiłłówna
Leszku, o co chodzi? Nie rozumiem co masz na myśli. Nie znasz przebiegu sytuacji, do której się odwołałam i zarzucasz mi manipulację. Gdybym nie posiadała żadnych dowodów, nie pisałabym o tym. Nie masz powodu to takiego uniesienia, ja też tego postu nie zamierzam usuwać. Czym były spowodowane Twoje nerwy? Może mi powiesz? Tym, że nie miałam ochoty prowadzenia dyskusji na kanale głosowym? Są to nasze prywatne wiadomości, nie tylko Twoje. Dlaczego jesteś taki uparty? Odnoszę wrażenie, że nawiązane przez Ciebie znajomości na Nordacie Ci nie służą. Wszystkich, którym jest nie po drodze z Muratyką uważasz za wrogów mikroświata. Ja absolutnie personalnie nie żywię do nikogo ani urazy ani niechęci. Czy potrzebne jest te przeklejanie wątków?
(-)Adelaide Radziwiłł-Adamas-Marcjan-Chojacka
- Mikołaj Radziwiłł • Stempel
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ciekawy ten wątek powitalny. Od miłości, wspomnień, po zarzuty. Na spokojnie, po co się "grzać".
- Adelajda Radziwiłłówna
Dynamika naszej znajomości jest dosyć burzliwa
Ja się nie pogniewałam… Nie wiem jak Leszek
Ja się nie pogniewałam… Nie wiem jak Leszek
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Leszek jest moim pierworodnym, prosiłbym o zrozumienie. To kochany syn, ale czasem niesforny. Rozumiem też jego argumenty, chyba jak nikt inny, ale to już inna para kaloszy.Adelajda Radziwiłłówna pisze: ↑10 czerwca 2026, 12:43 Dynamika naszej znajomości jest dosyć burzliwa![]()
Ja się nie pogniewałam… Nie wiem jak Leszek![]()
Istotne są dobre relacje z "ważnymi" tego mikroświata, prawda?