Tschüss

Szanowny przybyszu, jeśli dotarłeś do rogatki to znaczy, że włożyłeś wiele trudu by ujrzeć całe piekno górskiej krainy. To jednak musi jeszcze chwilę poczekać - jesteś zapewne zmęczony podróżą. Spocznij więc na przydrożnym kamieniu, a następnie przekazując dokumenty straży granicznej opowiedz coś o sobie... i dowiedz się więcej o samym Edelweiss.
Regulamin forum
Obrazek
Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner Stempel
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Tschüss

Post autor: Leszek Ebe-Grüner »

@Adelajda Radziwiłłówna pochwal się przed @Heinz-Werner Grüner @Isabella M. Neumann-Swann i innymi osobami, jak to jest upubliczniać czyjeś prywatne wiadomości?

Dla tych co nie wiedzą:

https://fc.sarmacja.org/viewtopic.php?p=419358#p419358

I pamiętaj jak zdążysz tego posta usunąć, to ja mam screena na to. I jest to ostatni post w twoim kierunku bo tak każdemu normalnemu człowiekowi zdarza się użyć wulgaryzmu po nerwach, a że tego nie rozumiesz i wolisz publikować prywatne wiadomości, to już nie mój problem.
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Adelajda Radziwiłłówna

Post autor: Adelajda Radziwiłłówna »

Leszku, o co chodzi? Nie rozumiem co masz na myśli. Nie znasz przebiegu sytuacji, do której się odwołałam i zarzucasz mi manipulację. Gdybym nie posiadała żadnych dowodów, nie pisałabym o tym. Nie masz powodu to takiego uniesienia, ja też tego postu nie zamierzam usuwać. Czym były spowodowane Twoje nerwy? Może mi powiesz? Tym, że nie miałam ochoty prowadzenia dyskusji na kanale głosowym? Są to nasze prywatne wiadomości, nie tylko Twoje. Dlaczego jesteś taki uparty? Odnoszę wrażenie, że nawiązane przez Ciebie znajomości na Nordacie Ci nie służą. Wszystkich, którym jest nie po drodze z Muratyką uważasz za wrogów mikroświata. Ja absolutnie personalnie nie żywię do nikogo ani urazy ani niechęci. Czy potrzebne jest te przeklejanie wątków?
(-)Adelaide Radziwiłł-Adamas-Marcjan-Chojacka
Awatar użytkownika
Mikołaj Radziwiłł Stempel

Post autor: Mikołaj Radziwiłł »

Frederik van Oranje pisze:
/-/ Mikołaj Radziwiłł
Podkanclerzy Wielki
Hrabia Mondolfo
Poseł JKM Jerzego IV w Kotlinie Edelweiss

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Ciekawy ten wątek powitalny. Od miłości, wspomnień, po zarzuty. Na spokojnie, po co się "grzać".
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Adelajda Radziwiłłówna

Post autor: Adelajda Radziwiłłówna »

Dynamika naszej znajomości jest dosyć burzliwa :lol:
Ja się nie pogniewałam… Nie wiem jak Leszek :?
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Adelajda Radziwiłłówna pisze: 10 czerwca 2026, 12:43 Dynamika naszej znajomości jest dosyć burzliwa :lol:
Ja się nie pogniewałam… Nie wiem jak Leszek :?
Leszek jest moim pierworodnym, prosiłbym o zrozumienie. To kochany syn, ale czasem niesforny. Rozumiem też jego argumenty, chyba jak nikt inny, ale to już inna para kaloszy.
Istotne są dobre relacje z "ważnymi" tego mikroświata, prawda? :)
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
ODPOWIEDZ

Wróć do „Rogatka graniczna - Powitania”