Spór o co i po co?
Zaproszenie na Szczyt w Arcadii
Regulamin forum
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Zaproszenie na Szczyt w Arcadii
No nie wiem, o jakieś sprawy, które mogłyby nam przynieść korzyści - dodatkową aktywność na forum EDL, skoro już jesteśmy w tym pakcie.
Żebyśmy mogli jak najwięcej wyciągać z paktu. Skoro ktoś go założył, to powinien wywiązywać się z zobowiązań wynikających z tego (bądź co bądź biednego w zapisy) statutu.

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Już kiedyś przerabialiśmy z Szanownym Panem "możliwości jakie dają pakty" i poniekąd zawsze Pańskie argumenty są tarfne. Nie mniej chciałbym byśmy starali się widzieć tam jakieś korzyści. Ot, choćby i samo istnienie. Wiem, głupie to, ale w dobie dzisiejszych mikronacji, samo istnienie to już coś.Joachim Cargalho pisze: ↑12 listopada 2024, 08:59No nie wiem, o jakieś sprawy, które mogłyby nam przynieść korzyści - dodatkową aktywność na forum EDL, skoro już jesteśmy w tym pakcie.
Żebyśmy mogli jak najwięcej wyciągać z paktu. Skoro ktoś go założył, to powinien wywiązywać się z zobowiązań wynikających z tego (bądź co bądź biednego w zapisy) statutu.
Wiem jak to brzmi.
Natomiast debaty w samym PB są całkiem spore, jak na możliwości. Czy z tego jest współpraca? Na razie nie, bo mi akurat nie zawsze jest po drodze z samym forum Bastionu i możliwościami czasowymi, dlatego teraz pojechała delegacja.
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Póki co złożyłam przemówienie startowe i wybieramy z Herr Espadą miejscówkę na ... wycieczkę 
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Rzeczy ważne i ważniejsze.Femme Mystere pisze: ↑13 listopada 2024, 09:31 Póki co złożyłam przemówienie startowe i wybieramy z Herr Espadą miejscówkę na ... wycieczkę![]()
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Femme Mystere pisze: ↑13 listopada 2024, 09:31 Póki co złożyłam przemówienie startowe i wybieramy z Herr Espadą miejscówkę na ... wycieczkę![]()
Dziękuje za wstępne info. Czekamy na więcej.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑13 listopada 2024, 09:36Rzeczy ważne i ważniejsze.Femme Mystere pisze: ↑13 listopada 2024, 09:31 Póki co złożyłam przemówienie startowe i wybieramy z Herr Espadą miejscówkę na ... wycieczkę![]()