Ok, my tu gadu gadu, ale teraz całkiem poważnie. Czy Komandeur Oberleutnant @Albert Fryderyk de Espada i Leutnant @Femme Mystere zgadzają się razem reprezentować Kotlinę Edelweiss podczas Szczytu w Arcadii, jednocześnie biorąc pełną decyzyjność i odpowiedzialność za wyrażone tam opinie jako oficjalne?
Oczywiście służę pomocą w tematach trudnych, które wymagałyby konsultacji, ale liczę w całości na Waszą fachowość.
Zaproszenie na Szczyt w Arcadii
Regulamin forum
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Zaproszenie na Szczyt w Arcadii
Kolejny nic nie znaczący pakt? Świetnie. Można przyczepić się wsyztskiego!

- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Czym innym jest wyważanie swojej opinii ą czym innym jest decyzyjność.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑05 listopada 2024, 09:06 Ok, my tu gadu gadu, ale teraz całkiem poważnie. Czy Komandeur Oberleutnant @Albert Fryderyk de Espada i Leutnant @Femme Mystere zgadzają się razem reprezentować Kotlinę Edelweiss podczas Szczytu w Arcadii, jednocześnie biorąc pełną decyzyjność i odpowiedzialność za wyrażone tam opinie jako oficjalne?
Oczywiście służę pomocą w tematach trudnych, które wymagałyby konsultacji, ale liczę w całości na Waszą fachowość.
Jechać oczywiście mogę ale również potrzebuję informacji czy mam służyć jedynie jako doradca dla Oberhaupta czy jednak mam realnie podejmować decyzje w kwestiach wojskowych.
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Herr @Albert Fryderyk de Espada , Herr Oberhaupt wyraził się jasno. Jedziemy i decydujemy. Zobaczysz, że świetnie sobie poradzimy. Pakuj mundur ;D
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie jestem tylko przekonany w pełni czy moja opinia zamieniona w fakty będzie na rękę Herr Oberhaupta gdyż chcąc nie chcą podzielam przekonania Herr @Joachim Cargalho i dla mnie takie organizacje o charakterze wojskowym mimo iż fajnie brzmią to nie mają jakiegoś realnego przedłożenia na sprawy w państwach ich dotyczących.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
PB został już dawno przez nas ratyfikowany. Miał swoje założenia. Zależy co dla kogo się liczy. Jest aktywnie, choć pewnie nie tak jakbyś Ty sobie życzył. Czy są owoce tego, nie sądze, że jakikolwiek pakt czy sojusz zadowoli wymagania Edli. Natomiast współpraca jakaśtam istnieje. Co innego, że ja wolę sobie cokolwiek kreować po swojemu, po edelwajsku, niż np. poprzez pakty.Joachim Cargalho pisze: ↑05 listopada 2024, 10:34 Kolejny nic nie znaczący pakt? Świetnie. Można przyczepić się wsyztskiego!
Co do jazdy na Szczyt, to tak, mielibyście pełną decyzyjność. Nie muszę we wszystko ingerować. Wierzę, że jako osoby poważane nie narazicie na śmieszność dobrego imienia Edli, bo to ich reprezentujecie, nie mnie.
No to jaka jest Twoim zdaniem definicja dobrej współpracy? Co możemy, a czego nie możemy.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑05 listopada 2024, 19:14 Nie jestem tylko przekonany w pełni czy moja opinia zamieniona w fakty będzie na rękę Herr Oberhaupta gdyż chcąc nie chcą podzielam przekonania Herr @Joachim Cargalho i dla mnie takie organizacje o charakterze wojskowym mimo iż fajnie brzmią to nie mają jakiegoś realnego przedłożenia na sprawy w państwach ich dotyczących.
Czy takie sojusze są potrzebne, by współpracować? Pewnie, że nie, da się bez nich zrobić to samo. Fajnie, jak sam napisałeś Albercie, fajnie to brzmi. I teraz nawet jakby sam szczyt nic nie przyniósł, to widać, że są dobre chęci.
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No to @Femme Mystere lecimy do Arcadii.
A jefe @Heinz-Werner Grüner jeżeli zechce to może machnąć jakieś publiczne oświadczenie że mianuje mnie osoba decyzyjną dla Edelweiss na szczycie w kwestiach wojskowych co do których mam nadzieję ten szczyt będzie się w głównej mierze zawierał.
A jefe @Heinz-Werner Grüner jeżeli zechce to może machnąć jakieś publiczne oświadczenie że mianuje mnie osoba decyzyjną dla Edelweiss na szczycie w kwestiach wojskowych co do których mam nadzieję ten szczyt będzie się w głównej mierze zawierał.
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
To muszę wybrac coś adekwatnego do munduru, humm 
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Was, Herr Komandeur Oberlautnant, Was.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑05 listopada 2024, 23:50 No to @Femme Mystere lecimy do Arcadii.
Możecie się legitymować tym papierkiem : viewtopic.php?f=44&t=1442
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL