Skrzynka podawcza wszelkich spraw oraz wniosków dotyczących kwestii wojskowych kierowanych do Oberkommando der Streitkräfte.

Mnie pociągi jako tako - a raczej symulatory, słabo pociągają, ale wierzę, ze jest wielu fanatyków. Sam znam kilku. Trzymam kciuki by udało się zrealizować plany.Roman Schädel pisze: ↑05 września 2023, 21:14 Fajne, jeśli lubisz rywalizować z ludźmi. Ja to dla zabawy tylko, bo dostaje zawsze wciry. Fajna grafika. Planuje sobie kupić też laptopa gamingowego, żeby grać w symulator kolei Rail Sim. Jest genialnie odzwierciedlona moja realna trasa Gliwice - Częstochowa, którą jeżdżę co dzień do pracy.
Dla mnie od dziecka pociągi są czymś bardzo interesującym. Taka moc i zdolność do przewożenia ludzi. Sam jeżdżę do pracy 40 minut w jedną stronę. Czas na spanie, czytanie ciekawych książek czy posłuchanie muzyki. Generalnie relaks.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑05 września 2023, 21:19Mnie pociągi jako tako - a raczej symulatory, słabo pociągają, ale wierzę, ze jest wielu fanatyków. Sam znam kilku. Trzymam kciuki by udało się zrealizować plany.Roman Schädel pisze: ↑05 września 2023, 21:14 Fajne, jeśli lubisz rywalizować z ludźmi. Ja to dla zabawy tylko, bo dostaje zawsze wciry. Fajna grafika. Planuje sobie kupić też laptopa gamingowego, żeby grać w symulator kolei Rail Sim. Jest genialnie odzwierciedlona moja realna trasa Gliwice - Częstochowa, którą jeżdżę co dzień do pracy.
U mnie pociągi to raptem 6 mcy jazdy do stolicy...zawsze w pędzie, ale komfort doceniam strasznie. Teraz tym bardziej, stąd chętnie jeżdżę do Torunia raz w roku na zjazdy.Roman Schädel pisze: ↑05 września 2023, 22:18Dla mnie od dziecka pociągi są czymś bardzo interesującym. Taka moc i zdolność do przewożenia ludzi. Sam jeżdżę do pracy 40 minut w jedną stronę. Czas na spanie, czytanie ciekawych książek czy posłuchanie muzyki. Generalnie relaks.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑05 września 2023, 21:19Mnie pociągi jako tako - a raczej symulatory, słabo pociągają, ale wierzę, ze jest wielu fanatyków. Sam znam kilku. Trzymam kciuki by udało się zrealizować plany.Roman Schädel pisze: ↑05 września 2023, 21:14 Fajne, jeśli lubisz rywalizować z ludźmi. Ja to dla zabawy tylko, bo dostaje zawsze wciry. Fajna grafika. Planuje sobie kupić też laptopa gamingowego, żeby grać w symulator kolei Rail Sim. Jest genialnie odzwierciedlona moja realna trasa Gliwice - Częstochowa, którą jeżdżę co dzień do pracy.
To na pewno ułatwia spełniać "marzenia". Dzisiejsza technologia jest do tego wystarczająca. I teraz lekko sobie zażartuje, bo o symulatorach prowadzenia pociągów, tramwajów czy autobusów to słyszałem. Także o symulatorach wojskowych, co chyba oczywiste, ale o symulacji życia księdza to już nie.Roman Schädel pisze: ↑05 września 2023, 23:07 Jako dziecko chciałem być maszynistą albo motorniczym. Teraz dzięki super symulatorom mogę spełnić marzenia. Podobnie w zakresie wojska czy teologii.
Serio??? Jaki ten świat jest zwariowany!Roman Schädel pisze: ↑06 września 2023, 12:21 Jest taka gra, ale to raczej parodia, ksiądz jest opętany i walczy z jakimiś demonami. Generalnie prześmiewcze.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość