Wydział wniosków Edelweiss Streitkräfte

Jak każde szanujace się państwo, także i Edelweiss posiada oddziały zbrojne, by bronić swojego terytorium. To właśnie poniżej znajdziesz wszelkie informacje w sferze wojskowości.
Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada Stempel
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

Obrazek

Skrzynka podawcza wszelkich spraw oraz wniosków dotyczących kwestii wojskowych kierowanych do Oberkommando der Streitkräfte.
/-/ AF de Espada
Lewy Faktotum

ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Wniosek o przeniesienie

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Bez zbędnych "ceregieli" zaraz przeniosę Herr Corporal @Leszek Ebe-Grüner do jednostek piechoty.
Prosiłbym tylko, żeby wyznaczyć sobie przydział.
Z ego co widzę, to w przeszłosci należał Herr Corporal do 1.Pułku Piechoty - Kompanii Gospodarczej w Plutonie Taborowym. Dziś już taka jednostak nie istnieje, zatem może samemu zawnioskuje Herr Corporal gdzie chciałby służyć. viewforum.php?f=27
Pierwsza, Druga i Trzecia Dywizja czy też Żandarmeria chętnie pomogą w dostosowaniu do potrzeb żołnerza. (przejrzyj sobie co jak i gdize w powyższym linku i zdecyduj)
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner Stempel
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Leszek Ebe-Grüner »

To ja chciałbym udać się do Drugiej Dywizji, a konkretnie chciałbym zarządzać 4.Pułkiem Kawalerii Motorowej, jeśli jest taka możliwość.
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Leszek Ebe-Grüner pisze: 25 czerwca 2025, 22:55 To ja chciałbym udać się do Drugiej Dywizji, a konkretnie chciałbym zarządzać 4.Pułkiem Kawalerii Motorowej, jeśli jest taka możliwość.
Niech więc się zadzieje 4. Motorkavallerie Regiment: viewtopic.php?f=212&t=1280.
Przkazuje dowództwo nad tym oddziałem Herr Corporal @Leszek Ebe-Grüner
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Fabio Rhyner Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Wniosek o objęcie dowództwa nad całą 2 Dywizją Piechoty

Post autor: Fabio Rhyner »

Stadt Edelweiss, 20.07.1923

Leutnant Femme Mystere
p.o. SZEFA SZTABU EDELWEISS LANDSTREITKRÄFTE

Wnioskodawca: Kapral Fabio Wolfgang Rhyner, aktualny przydział etatowy: 1. Pułk Piechoty ELAK 3. Kompania Strzelców, jednostka dyslokacji: KW Grunerwald

Wniosek żołnierza pełniącego czynną służbę wojskową o przeniesienie do sił EDELWEISS LUFTSTREITKRÄFTE

Działając imieniem własnym, w związku z ostatnio przeprowadzonymi zmianami etatowymi oraz kadrowymi w korpusie sił zbrojnych Kotliny Edelweiss oraz utrzymującą się dysproporcją etatową w zakresie obsadzenia stanowisk w Edelweiss Luftstreitkrafte, kierując się dobrostanem ojczyzny oraz rzeczywistymi potrzebami siły zbrojnych jak również wolą umożliwienia wnioskodawcy dalszej progresji zawodowej zwracam się z uprzejmą prośbą o przeniesienie mojej osoby do 1. Eskadry Zwiadowczej Edelweiss Lufstreitkrafte.

W tym stanie rzeczy zwracam się z uprzejmą prośbą o pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku.

/-/ Fabio Wolfgang Rhyner
Obrazek
Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner Stempel
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Leszek Ebe-Grüner »

Wnioskodawca: Oberfeldwebel Leszek Ebe-Grüner
Aktualny Przydział: Dowódca 4. Motorkavallerie Regiment
Prośba o Przydział: Dowodzenie nad 2. Division der Landstreitkräfte

Powód:
Witam. Jako że pełniłem służbę jako dowódca swojego regimentu, prowadziłem operację i mam pewne doświadczenie wojskowe, to chciałbym zwiększyć swoją odpowiedzialność wojskową i wnioskuję o to, by zostać dowódcą 2 Dywizji Piechoty Sił Zbrojnych Edelweiss. Motywuję to dalszą chęcią działania dla wojska.

W tym stanie rzeczy zwracam się z uprzejmą prośbą o pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku.
/-/ Leszek Ebe-Grüner
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Siły Zbrojne”