Dzięki!!Mateusz pisze: ↑12 kwietnia 2026, 19:35W takim razie życzę powodzenia w realizacji pomysłu oraz jeszcze raz dziękuję. Jeszcze raz pragnę także podkreślić, że w razie potrzeby pomocy z chęcią jej udzielę, o ile będę w stanie.Damiano Robingren pisze: ↑12 kwietnia 2026, 14:21Hmmm no według obecnego drzewka mapperów:Mateusz pisze: ↑12 kwietnia 2026, 00:33 Pytanie brzmi jedynie (jak już tow. wspomniał), czy taka forma promocji zdoła się "przebić" do widzów tego rodzaju produkcji? Faktem jest bowiem, że istnieje wiele kanałów o tej tematyce z ogromną ilością subskrypcji i like'ów, które mogą tą inicjatywę zwyczajnie "przykryć".
większość kanałów które działały w przeszłości są obecnie dead/wygaszone/zawieszone, więc moim zdaniem jak uda się robić jakościowe materiały wzorowane, a być może nawet przebijające jakością starsze materiały to może coś z tego być, więc myślę że promocja akurat w ten sposób nie jest zagrożona
ze swojej strony mogę zagwarantować nasz udział w eventach mapperskich takich jak "sylwester z mapperami" czy inne, więc powiedzmy, że jest to w jakiś sposób zrealizowane obecnie
Nie ma mojej zgody na nie umieszczenie najlepszej mikronacji Pollinu na takim projekcie!
Alternatywna Przyszłość Nordaty (projekt)
- Damiano Robingren • Stempel
- Chef-Raketenwerfer
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Alternatywna Przyszłość Nordaty (projekt)
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Bardzo jestem ciekaw jak to będzie wyglądać. Czekam na efekty. Kiedy pierwsze "trailery"?
- Chef-Raketenwerfer
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
trailerów nie będzie, spodziewam się pierwszego odcinka w końcówce kwietniaHeinz-Werner Grüner pisze: ↑12 kwietnia 2026, 20:15 Bardzo jestem ciekaw jak to będzie wyglądać. Czekam na efekty. Kiedy pierwsze "trailery"?
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No to jeszcze lepiej.Damiano Robingren pisze: ↑12 kwietnia 2026, 20:43trailerów nie będzie, spodziewam się pierwszego odcinka w końcówce kwietniaHeinz-Werner Grüner pisze: ↑12 kwietnia 2026, 20:15 Bardzo jestem ciekaw jak to będzie wyglądać. Czekam na efekty. Kiedy pierwsze "trailery"?
- Chef-Raketenwerfer
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
potem planuję ruszyć z publikacją mappingu co tydzień, być może trochę dłużej... zobaczymy ile mi zejdzie z tym tak naprawdęHeinz-Werner Grüner pisze: ↑12 kwietnia 2026, 21:05No to jeszcze lepiej.Damiano Robingren pisze: ↑12 kwietnia 2026, 20:43trailerów nie będzie, spodziewam się pierwszego odcinka w końcówce kwietniaHeinz-Werner Grüner pisze: ↑12 kwietnia 2026, 20:15 Bardzo jestem ciekaw jak to będzie wyglądać. Czekam na efekty. Kiedy pierwsze "trailery"?
- Piotr Jankowski • Stempel
-
ODZNACZENIA
xdDamiano Robingren pisze: ↑11 kwietnia 2026, 00:09 aha, aha i polecam oczywiście pracę @Piotr Jankowski
- Chef-Raketenwerfer
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
no trzeba było wspomnieć!Piotr Jankowski pisze: ↑13 kwietnia 2026, 16:12xdDamiano Robingren pisze: ↑11 kwietnia 2026, 00:09 aha, aha i polecam oczywiście pracę @Piotr Jankowski
![]()
![]()
![]()