Alternatywna Przyszłość Nordaty (projekt)

Edelweissische Nationale Stiftung to edelweisska fundacja na rzecz nauki, kultury, sztuki i historii... Już sama nazwa brzmi na tyle poważnie, że każdy kto przekroczy jej progi powinien sobie zdawać sprawę, że o błahych sprawach tutaj się nie rozmawia. Nie bądź jednak sceptycznie nastawiony, naukowcy, artyści i inne osoby pracujące w fundacji to bardzo sympatyczni ludzie i skorzy do pomocy.

Wcześniej fundacja znana pod nazwą Edelweissische Wissenschaftsstiftung (do 14 czerwca'22)
Awatar użytkownika
Damiano Robingren Stempel
Chef-Raketenwerfer

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Alternatywna Przyszłość Nordaty (projekt)

Post autor: Damiano Robingren »

Mateusz pisze: 12 kwietnia 2026, 19:35
Damiano Robingren pisze: 12 kwietnia 2026, 14:21
Mateusz pisze: 12 kwietnia 2026, 00:33 Pytanie brzmi jedynie (jak już tow. wspomniał), czy taka forma promocji zdoła się "przebić" do widzów tego rodzaju produkcji? Faktem jest bowiem, że istnieje wiele kanałów o tej tematyce z ogromną ilością subskrypcji i like'ów, które mogą tą inicjatywę zwyczajnie "przykryć".
Hmmm no według obecnego drzewka mapperów:
Obrazek
większość kanałów które działały w przeszłości są obecnie dead/wygaszone/zawieszone, więc moim zdaniem jak uda się robić jakościowe materiały wzorowane, a być może nawet przebijające jakością starsze materiały to może coś z tego być, więc myślę że promocja akurat w ten sposób nie jest zagrożona
Mateusz pisze: 12 kwietnia 2026, 00:33 zapodam jednak swoją propozycję. By pokonać ten problem można byłoby przesłać gotowy filmik do twórcy jakiegoś kanału z już większymi zasięgami z prośbą o jego publikację. Sądzę, że o ile będzie on solidnie zrobiony mało który twórca by odmówił.
ze swojej strony mogę zagwarantować nasz udział w eventach mapperskich takich jak "sylwester z mapperami" czy inne, więc powiedzmy, że jest to w jakiś sposób zrealizowane obecnie
Mateusz pisze: 12 kwietnia 2026, 00:33 Dziękuję również w imieniu całego ludu pracującego Beatudii za chęć uwzględnienia BRD na mapie :) .
Nie ma mojej zgody na nie umieszczenie najlepszej mikronacji Pollinu na takim projekcie!
W takim razie życzę powodzenia w realizacji pomysłu oraz jeszcze raz dziękuję. Jeszcze raz pragnę także podkreślić, że w razie potrzeby pomocy z chęcią jej udzielę, o ile będę w stanie.
Dzięki!!
Damiano Robingren
Prezes firmy BAZTEK, Esperantysta
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Bardzo jestem ciekaw jak to będzie wyglądać. Czekam na efekty. Kiedy pierwsze "trailery"?
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Chef-Raketenwerfer

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Heinz-Werner Grüner pisze: 12 kwietnia 2026, 20:15 Bardzo jestem ciekaw jak to będzie wyglądać. Czekam na efekty. Kiedy pierwsze "trailery"?
trailerów nie będzie, spodziewam się pierwszego odcinka w końcówce kwietnia
Damiano Robingren
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Damiano Robingren pisze: 12 kwietnia 2026, 20:43
Heinz-Werner Grüner pisze: 12 kwietnia 2026, 20:15 Bardzo jestem ciekaw jak to będzie wyglądać. Czekam na efekty. Kiedy pierwsze "trailery"?
No to jeszcze lepiej.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Chef-Raketenwerfer

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Heinz-Werner Grüner pisze: 12 kwietnia 2026, 21:05
Damiano Robingren pisze: 12 kwietnia 2026, 20:43
No to jeszcze lepiej.
potem planuję ruszyć z publikacją mappingu co tydzień, być może trochę dłużej... zobaczymy ile mi zejdzie z tym tak naprawdę
Damiano Robingren
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Piotr Jankowski Stempel

ODZNACZENIA

Post autor: Piotr Jankowski »

Damiano Robingren pisze: 11 kwietnia 2026, 00:09 aha, aha i polecam oczywiście pracę @Piotr Jankowski
xd :) :) :)
Awatar użytkownika
Chef-Raketenwerfer

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Piotr Jankowski pisze: 13 kwietnia 2026, 16:12
Damiano Robingren pisze: 11 kwietnia 2026, 00:09 aha, aha i polecam oczywiście pracę @Piotr Jankowski
xd :) :) :)
no trzeba było wspomnieć!
Damiano Robingren
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Fundacja Narodowa”