No w każdym razie no przechodząc już tak serio do rzeczy to od grudnia współpracuję ze środowiskiem polskich mapperów. Znaczy może współpracuję to jest obecnie zbyt duże słowo, ale zdecydowanie mogę powiedzieć że jestem dosyć aktywnym obserwatorem tego community, a sam z resztą przeprowadziłem wywiad z jednym z mapperów i chyba nie był on zbyt popularny i guess...
Ta współpraca pozwoliła mi ogarnąć niezbędne podstawy do realizacji materiałów stricte mapperskich i być może rzeczywiście obecnie nie da się obecnie tym zbytnio wybić w internecie tak jak kiedyś jednak no jeśli wszystko pójdzie tak jak pójść powinno to powinniśmy jakoś do wakacji być świadkami całkiem aktywnej i chyba nawet pierwszej realnej promocji polskich mikronacji na youtube. I szczerze nie wiem jak to napisać lepiej, chcę po prostu żeby ludzie wiedzieli o tym wątku i żeby mogli zobaczyć to co przygotowywałem przez ostatnie miesiące, może nie jest idealnie ale jest!!

Wszystkie pytania piszcie w tym wątku, aha i przepraszam Bialenię, że nie ma Was na mapie ale w momencie kiedy tworzyłem całą tą mapę to Was jeszcze nie było, więc no ogólnie nie mogłem przewidzieć przyszłości, ale gwarantuję, że na mapie pojawicie się! Tak samo zamierzam dodać na mapę BRD w bardzo ciekawe miejsce. Umówmy się też tak, żeby cały projekt mógł motywować wszystkich mikronautów i powiedzmy że możecie już teraz przesyłać sugestie na kolejne odcinki!! Kto wie, może w przyszłości zobaczymy inne kontynenty mikroświata?
PS: Mapa i w ogóle cały projekt jest jeszcze bardzo prototypowy, i dużo będzie zmieniane także proszę się nie przerażać, bo tutaj każdy głos się serio liczy!