Tajemnice Pustki

ENS publikuje wszelakiego typu podręczniki, dokumentacje, artykuły oraz szeroko pojętą literaturę. Zajrzyj, na pewno znajdziesz coś dla siebie...
Awatar użytkownika
Sophie Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Tajemnice Pustki

Post autor: Sophie »

Nie wiem czy tak bez pozwolenia mogę, ale co mi szkodzi...
Ostatnio zmieniony 02 stycznia 2025, 23:34 przez Sophie, łącznie zmieniany 1 raz.
/-/Sophie Susanne Cargalho
Dumna obywatelka Kotliny
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Tajemnice Pustki

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Szczerze powiedziawszy przejrzałem pobieżnie, przeczytałem "drugą" przedmowę i postanowilem, że najpierw to sobie wydrukuje, bo wydanie jest naprawdę ładne jak na nasz poziom edytorski.
Świetnie, że sama podjęła się Szanowna trudu zabawy w przygotowanie "Tajemnic...", a już dodanie go naszego wydawnictwa cieszy niezmiernie!

P.S. Edle nie muszą pytać o nic, tylko działać, właśnie tak! :E :E :E
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Sheldon Anszlus Robingren Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Sheldon Anszlus Robingren »

Jak zobaczyłem obrazek to pomyślałem, że to "wirtualna" książka, a tu przypadkowym kliknięciem okazało się, że to naprawdę jest tekst do przeczytania. Może tylko ja jestem tak mało spostrzegawczy, jednak proponuje dodać może pod ilustracją podpis, że po kliknięciu wyświetla się zawartość książki. Myślę, że znajdzie się ktoś taki jak ja, że nie wie o cudach, które kryją się w środku, a ja mam kilka lektor do nadrobienia. :p

Świetna historia, z przyjemnością czytało się kolejne strony. Upodobał mi się podział na wyznawców i przeciwników. Jednak zapał na nich spadł, jak wszyscy oczekiwali nowych cudów. Historia wciągająca i lekko pouczająca, że tak sobie pozwolę stwierdzić. Zdecydowanie polecam to wydawnictwo.
Obrazek
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Sheldon Anszlus Lovelace pisze: 02 stycznia 2025, 23:29 Jak zobaczyłem obrazek to pomyślałem, że to "wirtualna" książka, a tu przypadkowym kliknięciem okazało się, że to naprawdę jest tekst do przeczytania. Może tylko ja jestem tak mało spostrzegawczy, jednak proponuje dodać może pod ilustracją podpis, że po kliknięciu wyświetla się zawartość książki. Myślę, że znajdzie się ktoś taki jak ja, że nie wie o cudach, które kryją się w środku, a ja mam kilka lektor do nadrobienia. :p

Świetna historia, z przyjemnością czytało się kolejne strony. Upodobał mi się podział na wyznawców i przeciwników. Jednak zapał na nich spadł, jak wszyscy oczekiwali nowych cudów. Historia wciągająca i lekko pouczająca, że tak sobie pozwolę stwierdzić. Zdecydowanie polecam to wydawnictwo.
Wydawnictow naszej Fundacji Narodowej ma to do siebie, że faktycznie tak to wygląda. Może jednak dobrym zwyczajem jest pisanie, że trzeba kliknąć. Ja to robię z automatu, ale tak, przyjezdny niekoniecznie.
Dzięki, w imieniu autorki, za szybką lekturę. :E :E :E
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Sheldon Anszlus Robingren Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Sheldon Anszlus Robingren »

Heinz-Werner Grüner pisze: 02 stycznia 2025, 23:32
Sheldon Anszlus Lovelace pisze: 02 stycznia 2025, 23:29 Jak zobaczyłem obrazek to pomyślałem, że to "wirtualna" książka, a tu przypadkowym kliknięciem okazało się, że to naprawdę jest tekst do przeczytania. Może tylko ja jestem tak mało spostrzegawczy, jednak proponuje dodać może pod ilustracją podpis, że po kliknięciu wyświetla się zawartość książki. Myślę, że znajdzie się ktoś taki jak ja, że nie wie o cudach, które kryją się w środku, a ja mam kilka lektor do nadrobienia. :p

Wydawnictow naszej Fundacji Narodowej ma to do siebie, że faktycznie tak to wygląda. Może jednak dobrym zwyczajem jest pisanie, że trzeba kliknąć. Ja to robię z automatu, ale tak, przyjezdny niekoniecznie.
Dzięki, w imieniu autorki, za szybką lekturę. :E :E :E
To ja dziękuję @Sophie, że miałem co przeczytać.
Jak trzeba coś iść spać to zawsze się znajdzie coś, co jest "ważniejsze".
Obrazek
Awatar użytkownika
Sophie Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Sophie »

Dziękuję za przeczytanie, jak i za miłe słowa.

PS: dodałam notkę o potrzebie kliknięcia obrazka
/-/Sophie Susanne Cargalho
Dumna obywatelka Kotliny
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Femme Mystere Stempel
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Femme Mystere »

Pierwsza część jest jak transcendentalne wprowadzenie do świata przedstawionego. Ciekawa byłabym poznania jakichś bohaterów niebędących samą Pustką ;)
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Femme Mystere pisze: 03 stycznia 2025, 13:33 Pierwsza część jest jak transcendentalne wprowadzenie do świata przedstawionego. Ciekawa byłabym poznania jakichś bohaterów niebędących samą Pustką ;)
Reszta po wykupieniu dostępu premium. ;)
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wydawnictwo”