Nie wiem czy tak bez pozwolenia mogę, ale co mi szkodzi...
Tajemnice Pustki
Tajemnice Pustki
Ostatnio zmieniony 02 stycznia 2025, 23:34 przez Sophie, łącznie zmieniany 1 raz.
/-/Sophie Susanne Cargalho
Dumna obywatelka Kotliny

Dumna obywatelka Kotliny

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Tajemnice Pustki
Szczerze powiedziawszy przejrzałem pobieżnie, przeczytałem "drugą" przedmowę i postanowilem, że najpierw to sobie wydrukuje, bo wydanie jest naprawdę ładne jak na nasz poziom edytorski.
Świetnie, że sama podjęła się Szanowna trudu zabawy w przygotowanie "Tajemnic...", a już dodanie go naszego wydawnictwa cieszy niezmiernie!
P.S. Edle nie muszą pytać o nic, tylko działać, właśnie tak!

Świetnie, że sama podjęła się Szanowna trudu zabawy w przygotowanie "Tajemnic...", a już dodanie go naszego wydawnictwa cieszy niezmiernie!
P.S. Edle nie muszą pytać o nic, tylko działać, właśnie tak!
- Sheldon Anszlus Robingren • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jak zobaczyłem obrazek to pomyślałem, że to "wirtualna" książka, a tu przypadkowym kliknięciem okazało się, że to naprawdę jest tekst do przeczytania. Może tylko ja jestem tak mało spostrzegawczy, jednak proponuje dodać może pod ilustracją podpis, że po kliknięciu wyświetla się zawartość książki. Myślę, że znajdzie się ktoś taki jak ja, że nie wie o cudach, które kryją się w środku, a ja mam kilka lektor do nadrobienia. :p
Świetna historia, z przyjemnością czytało się kolejne strony. Upodobał mi się podział na wyznawców i przeciwników. Jednak zapał na nich spadł, jak wszyscy oczekiwali nowych cudów. Historia wciągająca i lekko pouczająca, że tak sobie pozwolę stwierdzić. Zdecydowanie polecam to wydawnictwo.
Świetna historia, z przyjemnością czytało się kolejne strony. Upodobał mi się podział na wyznawców i przeciwników. Jednak zapał na nich spadł, jak wszyscy oczekiwali nowych cudów. Historia wciągająca i lekko pouczająca, że tak sobie pozwolę stwierdzić. Zdecydowanie polecam to wydawnictwo.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Wydawnictow naszej Fundacji Narodowej ma to do siebie, że faktycznie tak to wygląda. Może jednak dobrym zwyczajem jest pisanie, że trzeba kliknąć. Ja to robię z automatu, ale tak, przyjezdny niekoniecznie.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑02 stycznia 2025, 23:29 Jak zobaczyłem obrazek to pomyślałem, że to "wirtualna" książka, a tu przypadkowym kliknięciem okazało się, że to naprawdę jest tekst do przeczytania. Może tylko ja jestem tak mało spostrzegawczy, jednak proponuje dodać może pod ilustracją podpis, że po kliknięciu wyświetla się zawartość książki. Myślę, że znajdzie się ktoś taki jak ja, że nie wie o cudach, które kryją się w środku, a ja mam kilka lektor do nadrobienia. :p
Dzięki, w imieniu autorki, za szybką lekturę.
- Sheldon Anszlus Robingren • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
To ja dziękuję @Sophie, że miałem co przeczytać.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑02 stycznia 2025, 23:32Wydawnictow naszej Fundacji Narodowej ma to do siebie, że faktycznie tak to wygląda. Może jednak dobrym zwyczajem jest pisanie, że trzeba kliknąć. Ja to robię z automatu, ale tak, przyjezdny niekoniecznie.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑02 stycznia 2025, 23:29 Jak zobaczyłem obrazek to pomyślałem, że to "wirtualna" książka, a tu przypadkowym kliknięciem okazało się, że to naprawdę jest tekst do przeczytania. Może tylko ja jestem tak mało spostrzegawczy, jednak proponuje dodać może pod ilustracją podpis, że po kliknięciu wyświetla się zawartość książki. Myślę, że znajdzie się ktoś taki jak ja, że nie wie o cudach, które kryją się w środku, a ja mam kilka lektor do nadrobienia. :p
Dzięki, w imieniu autorki, za szybką lekturę.![]()
![]()
![]()
Jak trzeba coś iść spać to zawsze się znajdzie coś, co jest "ważniejsze".
Dziękuję za przeczytanie, jak i za miłe słowa.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑02 stycznia 2025, 23:29 Jak zobaczyłem obrazek to pomyślałem, że to "wirtualna" książka, a tu przypadkowym kliknięciem okazało się, że to naprawdę jest tekst do przeczytania. Może tylko ja jestem tak mało spostrzegawczy, jednak proponuje dodać może pod ilustracją podpis, że po kliknięciu wyświetla się zawartość książki. Myślę, że znajdzie się ktoś taki jak ja, że nie wie o cudach, które kryją się w środku, a ja mam kilka lektor do nadrobienia. :p
PS: dodałam notkę o potrzebie kliknięcia obrazka
/-/Sophie Susanne Cargalho
Dumna obywatelka Kotliny

Dumna obywatelka Kotliny

- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Pierwsza część jest jak transcendentalne wprowadzenie do świata przedstawionego. Ciekawa byłabym poznania jakichś bohaterów niebędących samą Pustką 
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Reszta po wykupieniu dostępu premium.Femme Mystere pisze: ↑03 stycznia 2025, 13:33 Pierwsza część jest jak transcendentalne wprowadzenie do świata przedstawionego. Ciekawa byłabym poznania jakichś bohaterów niebędących samą Pustką![]()