W tej nowopowstałej pięknej krainie również witała moja osoba. Myślę, że przedstawiać się nie muszę.
Dobry wieczór
Regulamin forum
- Fatima Popow-Chojnacka • Stempel
-
ODZNACZENIA
Dobry wieczór
Dobry wieczór!
W tej nowopowstałej pięknej krainie również witała moja osoba. Myślę, że przedstawiać się nie muszę.
Kto mnie zna ten zna, a jak nie zna to pozna.
Na razie jestem gościnnie, rozejrzę się, popatrzę... a co dalej zobaczymy. Życzę wszystkiego dobrego!
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Dobry wieczór
To już chyba kolejna podróż poślubna. O ile Wasze walentynki wszyscy śledzili, tak dzień kobiet, to ja myślę, zę spędzicie gdzieś na szczycie gór Edelweiss w poszukiwaniu kwiatu szarotki...

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Czy ja wiem, czy muszą aż tak wysoko, wtedy żadna kapela im nie będzie przygrywać.Joachim Cargalho pisze: ↑01 marca 2022, 21:09 To już chyba kolejna podróż poślubna. O ile Wasze walentynki wszyscy śledzili, tak dzień kobiet, to ja myślę, zę spędzicie gdzieś na szczycie gór Edelweiss w poszukiwaniu kwiatu szarotki...
https://www.youtube.com/watch?v=y3oNfYC ... =MelodieTV
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jakież to romantyczne <3 Herr @Alfred Fabian z szarotką w zębach... itd...Joachim Cargalho pisze: ↑01 marca 2022, 21:09 To już chyba kolejna podróż poślubna. O ile Wasze walentynki wszyscy śledzili, tak dzień kobiet, to ja myślę, zę spędzicie gdzieś na szczycie gór Edelweiss w poszukiwaniu kwiatu szarotki...
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Wcale nie ukrywam, że piękne górskie plenery to znakomite miejsce by młodiz mogli się zaszyć pod pierzynką i robić to...co młodzi lubią najbardziej czyli grać w karty.Femme Mystere pisze: ↑01 marca 2022, 21:28Jakież to romantyczne <3 Herr @Alfred Fabian z szarotką w zębach... itd...Joachim Cargalho pisze: ↑01 marca 2022, 21:09 To już chyba kolejna podróż poślubna. O ile Wasze walentynki wszyscy śledzili, tak dzień kobiet, to ja myślę, zę spędzicie gdzieś na szczycie gór Edelweiss w poszukiwaniu kwiatu szarotki...
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Fatima Popow-Chojnacka • Stempel
-
ODZNACZENIA
Dziękuję za miłe przyjęcie
Z Szanownym małżonkiem na pewno pomyślimy o jakieś wycieczce, trzeba poznać lepiej rejony i spędzić razem czas

Z Szanownym małżonkiem na pewno pomyślimy o jakieś wycieczce, trzeba poznać lepiej rejony i spędzić razem czas
Wyobraziłam to sobie i jak tańczy do tego jeszcze..Femme Mystere pisze: ↑01 marca 2022, 21:28 Jakież to romantyczne <3 Herr @Alfred Fabian z szarotką w zębach... itd...