TEMAT: Czas na roztopy...

Szanowna Pani wybaczy... Myślę, że też zgodzi się ze mnę, że lepiej by te osoby nie "trafiały", a zostawały.Fatima Marcjan-Chojnacka pisze: ↑02 marca 2022, 13:42 Powiem tak.. dla mnie promocja bardzo fajnie stworzona. Mam nadzieję, że dzięki temu większość osób do Was trafi![]()
Przyznam jednak szczerze, że najbardziej zależy mi na tych co potrafią się "osiedlić" w jednym miejscu i nawet jak są mnie kreatywne, to jednak bardziej lojalne.Fatima Marcjan-Chojnacka pisze: ↑02 marca 2022, 21:31 Przepraszam, źle dobrane słowa.. oczywiście "zostawiały"![]()
Takich to raczej szukać trzeba poza Mikroświatem...Heinz-Werner Grüner pisze: ↑03 marca 2022, 08:57Przyznam jednak szczerze, że najbardziej zależy mi na tych co potrafią się "osiedlić" w jednym miejscu i nawet jak są mnie kreatywne, to jednak bardziej lojalne.Fatima Marcjan-Chojnacka pisze: ↑02 marca 2022, 21:31 Przepraszam, źle dobrane słowa.. oczywiście "zostawiały"![]()
Joahim von Ribertrop pisze: ↑03 marca 2022, 15:20Heinz-Werner Grüner pisze: ↑03 marca 2022, 08:57Przyznam jednak szczerze, że najbardziej zależy mi na tych co potrafią się "osFatima Marcjan-Chojnacka pisze: ↑02 marca 2022, 21:31 Przepraszam, źle dobrane słowa.. oczywiście "zostawiały"![]()