W niniejszym wątku będą publikowane wiadomości z Związku Kolektywistycznych Republik Rad w postaci krótkich newsów z odnośnikami.

Liczymy na stałe źródło informacji.Robert Drenin pisze: ↑02 października 2022, 19:08 Troszkę brakuje szczerze czasu na zajęcie się wszystkimi sprawami w dziedzinach nauki jakie zacząłem, ale staram się je po trochu rozwijać, na ile mogę.
Natomiast pomimo, iż prace trochę zwolniły, to jednak w mojej opinii rozpocząłem bardzo ciekawe programy naukowe, które postaram się wrzucać tutaj na bierząco.

Same rarytasy! Wspaniała czesnoradzka robota!Robert Drenin pisze: ↑05 października 2022, 22:31 Dzisiaj z takich ciekawszych spraw to:
Plany Elektrowni na źródła odnawialne.
Plany opracowania sprzętów elektronicznych.
Rozbudowa Recinu chyli się ku końcowi.
Pomysł produkcji tkanin w Czesnoradzie.
No niestety. Chyba oberhaupt jest do zmiany.Femme Mystere pisze: ↑05 października 2022, 22:34 Herr @Heinz-Werner Grüner , Czesnorad rozwija się tak prężnie pod kątem gospodarczym, że aż wstyd, że u nas to wszystko tak się ślimaczy!
Ciekawe artykuły, aż korci mnie by trochę z tego zaczerpnąć do nas do kotlinyRobert Drenin pisze: ↑05 października 2022, 22:31 Dzisiaj z takich ciekawszych spraw to:
Pomysł produkcji tkanin w Czesnoradzie.

Jako oberstammerin ma Szanowna prawi w pełni ingerować w rozwój Komitatu.Isabella Swann pisze: ↑06 października 2022, 09:16Ciekawe artykuły, aż korci mnie by trochę z tego zaczerpnąć do nas do kotlinyRobert Drenin pisze: ↑05 października 2022, 22:31 Dzisiaj z takich ciekawszych spraw to:
Pomysł produkcji tkanin w Czesnoradzie.chyba faktycznie musimy lekko nasze 4 literki spiąć i zacząć działać konkretnie
![]()