Wystawca: Albert Fryderyk de Espada

Ja tam sobie cenię. I każdemu serdecznie polecam spróbować.Femme Mystere pisze: ↑16 października 2022, 07:38 Ciekawe zestawienia smakowe! Oryginalnie i z polotem.
Czy ja dobrze rozumiem, że Piwo Duszyn-Wiśniowe nie bierze udziału w Grand Prix? Nie dostałem zgłoszenia, a szkoda!Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑16 października 2022, 11:55Ja tam sobie cenię. I każdemu serdecznie polecam spróbować.Femme Mystere pisze: ↑16 października 2022, 07:38 Ciekawe zestawienia smakowe! Oryginalnie i z polotem.
Może wziąć, tylko odpowiedni formularz złoże bo prace nad piwem były na ukończeniu gdy festiwal się zaczynał a ukończone został praktycznie dopiero dziś.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑16 października 2022, 14:50Czy ja dobrze rozumiem, że Piwo Duszyn-Wiśniowe nie bierze udziału w Grand Prix? Nie dostałem zgłoszenia, a szkoda!Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑16 października 2022, 11:55Ja tam sobie cenię. I każdemu serdecznie polecam spróbować.Femme Mystere pisze: ↑16 października 2022, 07:38 Ciekawe zestawienia smakowe! Oryginalnie i z polotem.
Zgłoszenia trwają do 20-stego, zatem nie ma absolutnie problemu.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑16 października 2022, 15:01Może wziąć, tylko odpowiedni formularz złoże bo prace nad piwem były na ukończeniu gdy festiwal się zaczynał a ukończone został praktycznie dopiero dziś.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑16 października 2022, 14:50Czy ja dobrze rozumiem, że Piwo Duszyn-Wiśniowe nie bierze udziału w Grand Prix? Nie dostałem zgłoszenia, a szkoda!Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑16 października 2022, 11:55
Ja tam sobie cenię. I każdemu serdecznie polecam spróbować.