Kto nie był w Edelweiss i nie pił piwa, ten nie zaznał v-życia! To wie każdy, jednak jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś, to masz okazję to nadrobić. Październik to w Kotlinie czas zabawy ze złotym trunkiem i nie tylko. Sprawdź to sam.
Czy ty wiesz, drogi festiwalowiczu kto z nami pije?
Pewnie nie! Ja też w sumie wszystkich nie znam, ale pewnie wspólnie poznamy! Już 18-stego października w godzinach wieczornych na discordzie Edelweiss rozegramy mini-zabawę, która polegać będzie na odgadnięciu kto jest kim na załączonych obrazach.
Skala znajomości tych person z życia codziennego, celebrytów, polityków czy choćby i mikronautów jest bardzo zróżnicowana. Wykaż się wiedzą i zaimponuj innym!
Celem zabawy jest odgadnięcie jak największej liczby osób znajdujących się na zdjęciach.
Nie możesz tego przegapić, uśmiejesz się, dowiesz kilku ciekawostek i spedzisz wspólnie czas ze społecznością mikronacyjną! Nie wahaj się i staw się na discordzie!
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑12 października 2022, 11:49
Trochę nad tym posiedziałem, ale będzie zróżnicowanie trudności. Podejrzewam, że będą pretensję.
Czy przewidywana jest możliwość Protestu?
Każdy Winkuliczyk ma te trzy cechy
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor
~JKW Mateusz I, Król-Senior Związku Winkulijskiego
Trochę nad tym posiedziałem, ale będzie zróżnicowanie trudności. Podejrzewam, że będą pretensję.
Czy przewidywana jest możliwość Protestu?
Jak sam Oberhaupt powiedział - wolałby mieć spokojny festiwal :twisted:
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]