I Turniej Pollinu w TABS

Jednostki administracji terytorialnej, na które dzieli się kraina to komitaty. Pochodzenie nazewnictwa nie jest zbytnio wyszukane, ale osobliwe. Wywodzi się z tradycji węgierskiej jaką zasiał wśród obywateli przywódca narodu-pierwszy Oberhaupt Edelweiss
Regulamin forum
Obrazek
Awatar użytkownika
Joachim Cargalho Stempel
Graue Eminenz

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: I Turniej Pollinu w TABS

Post autor: Joachim Cargalho »

O to chyba nikt by Cię nie podejrzewał!
Valkyrie rządzą (wnioskuję po jedynym pojedynku, który oglądałem). :D

A dla @Leszek Ebe-Grüner gratulacje za organizację!
Choć sam podchodziłem do tego mocno sceptycznie, może po jakiś szkoleniach, w przyszłych turniejach jeszcze większe grono Edli wyśle w bój swoje mamuty.
Obrazek
Awatar użytkownika
Femme Mystere Stempel
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Femme Mystere »

Da Vinci Tank jest mega super.
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum
Awatar użytkownika
Joachim Cargalho Stempel
Graue Eminenz

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Tego już nie widziałem. Szkoda, ze @Leszek Ebe-Grüner nie wrzucał tutaj skrótów z Twoich walk. Insulia jakoś mi nie po drodze...
Obrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Musielibyśmy zrobić "miniturniej" edelwajski dla amatorów.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Joachim Cargalho Stempel
Graue Eminenz

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Jakich to turniejów mieliśmy tutaj nie robić? :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Joachim Cargalho pisze: 24 października 2022, 20:06 Jakich to turniejów mieliśmy tutaj nie robić? :D
Żeby nie dostać "wcier" na międzynarodowym, lepiej gdyby Leszko wytłumaczył nam na lokalnej imprezce. Luźnej, bez spiny. :)
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner Stempel
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Leszek Ebe-Grüner »

Heinz-Werner Grüner pisze: 24 października 2022, 21:09
Joachim Cargalho pisze: 24 października 2022, 20:06 Jakich to turniejów mieliśmy tutaj nie robić? :D
Żeby nie dostać "wcier" na międzynarodowym, lepiej gdyby Leszko wytłumaczył nam na lokalnej imprezce. Luźnej, bez spiny. :)
Na pewno obowiązkowy jest discord tak czy siak, bo na forum to jest jednak ciężko z komunikacją, a tak to mam bezpośredni wpływ i mogę wytłumaczyć wszystko. Szczerze się zastanawiałem nawet nad lokalnym turniejem, ale warunkiem koniecznym musiało by być 3 aktywnych zawodników ;) Jak będzie mniej(aktywnych, bo nieaktywni to niezbyt mnie interesują), to nie mam nawet zamiaru podchodzić do tematu. No a po drugie to na pewno by trwało trochę, w zależności oczywiście od ilości chętnych ale no.
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Leszek Ebe-Grüner pisze: 24 października 2022, 23:24
Heinz-Werner Grüner pisze: 24 października 2022, 21:09
Na pewno obowiązkowy jest discord tak czy siak, bo na forum to jest jednak ciężko z komunikacją, a tak to mam bezpośredni wpływ i mogę wytłumaczyć wszystko. Szczerze się zastanawiałem nawet nad lokalnym turniejem, ale warunkiem koniecznym musiało by być 3 aktywnych zawodników ;) Jak będzie mniej(aktywnych, bo nieaktywni to niezbyt mnie interesują), to nie mam nawet zamiaru podchodzić do tematu. No a po drugie to na pewno by trwało trochę, w zależności oczywiście od ilości chętnych ale no.
W razie czego to utworzymy kanał na discordzie, lub wykorzystamy np. lawinowy (bo teraz będzie poza sezonem).
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner Stempel
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Leszek Ebe-Grüner »

Heinz-Werner Grüner pisze: 25 października 2022, 10:37
Leszek Ebe-Grüner pisze: 24 października 2022, 23:24
Heinz-Werner Grüner pisze: 24 października 2022, 21:09 Żeby nie dostać "wcier" na międzynarodowym, lepiej gdyby Leszko wytłumaczył nam na lokalnej imprezce. Luźnej, bez spiny. :)
W razie czego to utworzymy kanał na discordzie, lub wykorzystamy np. lawinowy (bo teraz będzie poza sezonem).
Łatwiej jest mi utworzyć grupę discordową na potrzeby turnieju, jeśli o to chodzi, niż stały kanał na serwerze. Co do gry, bo się powtarzają te pytania, nie-nie trzeba mieć gry, co już nie raz wspominałem. A co do kiedy bym zrobił turniej, to z pewnych względów na pewno nie od razu po tamtym zakończeniu, ale jak pewne rzeczy swoje ogarnę, to zrobię po prostu ogłoszenie, otworzę rekrutację i jak będzie minimum 3 chętnych osób, to wtedy działamy z tematem.
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA