Jakie mamy możliwości?
Helge Müller #2
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Helge Müller - czasopismo
No pewnie, że powinniśmy propagować ten wspaniały kwiat dziennikarstwa.
Jakie mamy możliwości?
Jakie mamy możliwości?

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Helge Müller - czasopismo
Jakie możliwości?
Dołączenie do planety daje np.to, że na każdym kanale discordowym, który korzysta z wtyczki mikronacyjnych gazet będzie się ten post(link) do artykułu wyświetlał.
Dołączenie do planety daje np.to, że na każdym kanale discordowym, który korzysta z wtyczki mikronacyjnych gazet będzie się ten post(link) do artykułu wyświetlał.
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Helge Müller - 2.03.22 (wyd.II)
I da radę to podciągnąć z forum, czy trzeba się bujać z jakąś podstroną?

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Helge Müller - 2.03.22 (wyd.II)
Na razie przygotowuje się do rozmów.Joachim Cargalho pisze: ↑03 marca 2022, 20:33 I da radę to podciągnąć z forum, czy trzeba się bujać z jakąś podstroną?
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Helge Müller #2
Robię co mogę, ale się nie rozdwoje.Joachim Cargalho pisze: ↑03 marca 2022, 20:35 W takim razie czekam na owoce rozmów. Świat musi wiedzieć co się u nas dzieje!
- Fatima Popow-Chojnacka • Stempel
-
ODZNACZENIA
Zawsze można też dzielić się na innym forum w innym mikro. :> XdJoachim Cargalho pisze: ↑03 marca 2022, 20:35 W takim razie czekam na owoce rozmów. Świat musi wiedzieć co się u nas dzieje!
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No tak, ale mi chodzi o "automat". Muszę dopytać 'tęgich" głów,bo sam niby coś wiem, ale nie wiem czy w tym czy w tamtym kościele (u nas byśmy powiedzieli czy na tej czy na tamtej górze.Fatima Marcjan-Chojnacka pisze: ↑03 marca 2022, 23:23Zawsze można też dzielić się na innym forum w innym mikro. :> XdJoachim Cargalho pisze: ↑03 marca 2022, 20:35 W takim razie czekam na owoce rozmów. Świat musi wiedzieć co się u nas dzieje!
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
W dniu 10 marca Helge Müller nabrało charakter międzynarodowy. Dzięki pomocy JCKiM Franza Leopolda i Herr Pośpiecha udało mi się dołączyć gazetę do "Planety". Dzięki temu każdy obywatel mikroświata będzie mógł przeczytać zawartość czasopisma i regularnie zostanie powiadamiany o nowym numerze, poprzez linki na discordach!
Nie pozostaje zatem nic innego jak dalsza praca w ramach tworzenia "wizji" Edelweiss.
Nie pozostaje zatem nic innego jak dalsza praca w ramach tworzenia "wizji" Edelweiss.