Leocko!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑17 listopada 2022, 21:03 Ignats ik Ruth od dziś mi tak jakoś bardziej "żydowsko" brzmi.![]()

Leocko!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑17 listopada 2022, 21:03 Ignats ik Ruth od dziś mi tak jakoś bardziej "żydowsko" brzmi.![]()

No właśnie nie bardzo. Leota ≠ ŻydAnastasia Windsachen pisze: ↑17 listopada 2022, 21:50Leocko!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑17 listopada 2022, 21:03 Ignats ik Ruth od dziś mi tak jakoś bardziej "żydowsko" brzmi.![]()
Oj żebyście widzieli te zdjęcia Romańskiego...Heinz-Werner Grüner pisze: ↑17 listopada 2022, 21:52No właśnie nie bardzo. Leota ≠ ŻydAnastasia Windsachen pisze: ↑17 listopada 2022, 21:50Leocko!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑17 listopada 2022, 21:03 Ignats ik Ruth od dziś mi tak jakoś bardziej "żydowsko" brzmi.![]()

Herr Romański choć na przysłowiowego "żyda" wygląda, to wcale nim nie jest.Anastasia Windsachen pisze: ↑17 listopada 2022, 22:20Oj żebyście widzieli te zdjęcia Romańskiego...

Większość już teraz dołączyła (tyle, że część wstrzymuje się z dalszymi działaniami). Wspólne rozliczenia, wspólnymi rozliczeniami — w leockim oddziale Instytutu Kultury Osieckiej szykuje się licytacja na wzór uprzednio zorganizowanej w Sarmacji, a to oznacza, że nadchodzi pierwsze międzynarodowe wydarzenie oparte o pieniądz.Isabella Swann pisze: ↑18 listopada 2022, 09:41 Ale ogólnie powiem wam, że liczę po cichu i większość mikronacja się do banku dołączy, pomogło by to bardzo w rozliczeniach wspólnych.
No to chyba muszę sobie zrobić przypominajka, by nie zapomnieć o tymHelwetyk pisze: ↑18 listopada 2022, 10:09Większość już teraz dołączyła (tyle, że część wstrzymuje się z dalszymi działaniami). Wspólne rozliczenia, wspólnymi rozliczeniami — w leockim oddziale Instytutu Kultury Osieckiej szykuje się licytacja na wzór uprzednio zorganizowanej w Sarmacji, a to oznacza, że nadchodzi pierwsze międzynarodowe wydarzenie oparte o pieniądz.Isabella Swann pisze: ↑18 listopada 2022, 09:41 Ale ogólnie powiem wam, że liczę po cichu i większość mikronacja się do banku dołączy, pomogło by to bardzo w rozliczeniach wspólnych.

Przekazuję, chyba istotną, informację:Femme Mystere pisze: ↑17 listopada 2022, 12:07 @Helwetyk czyli jak rozumiem, nie będzie możliwości przelać kasy z banku Khanda do banku Helwetyka?
Piotr II Grzegorz pisze: Szanowni,
Z uwagi na fakt, że Złota Wolność, czyli instytucja w której w Sarmacji obracam libertami przestała być instytucją użytku publicznego jestem zmuszony wyłączyć Bank Walutowy. Proszę wszystkich o przelanie swoich libertów na konto mieszkańca Sarmacji a groszy lumeryjskich na konto mieszkańca w Lumerii.
Termin: do 1 grudnia 2022. Po tej dacie możliwe będzie to jedynie drogą komunikacji prywatnej. 1 stycznia 2023 roku zastrzegam całkowitą utratę możliwości takich przelewów.
Bank zostanie przebudowany. Będzie obracał także walutą Banku Polinu a libertem dopiero gdyby Sarmacja uznała za stosowne przywrócić instytucji Złota Wolność status instytucji pożytku publicznego.
Taki był cel, by dołączyło najwięcej ile się da, a, że sygnowane to pieczęcią HR to świadczy o tym, że będzie działać.Isabella Swann pisze: ↑18 listopada 2022, 09:41 Ale ogólnie powiem wam, że liczę po cichu i większość mikronacja się do banku dołączy, pomogło by to bardzo w rozliczeniach wspólnych
Kwestia tego czym jest sztuka w wydaniu mikronacyjnym. Ja osobiście najbardziej cenię sobie artyzm, który wygrał w ramach jakiegoś konkursu(Barwy...), a nie stworzony "ot tak", choćby i obłożony długim wyszukiwaniem wombartem. Może się mylę, wszak nie było mnie kilka dni, chyba, że jest to wynik tylko i wyłącznie własnej pracy twórczej. Wtedy to kłaniam się nisko.Helwetyk pisze: ↑18 listopada 2022, 10:09Większość już teraz dołączyła (tyle, że część wstrzymuje się z dalszymi działaniami). Wspólne rozliczenia, wspólnymi rozliczeniami — w leockim oddziale Instytutu Kultury Osieckiej szykuje się licytacja na wzór uprzednio zorganizowanej w Sarmacji, a to oznacza, że nadchodzi pierwsze międzynarodowe wydarzenie oparte o pieniądz.Isabella Swann pisze: ↑18 listopada 2022, 09:41 Ale ogólnie powiem wam, że liczę po cichu i większość mikronacja się do banku dołączy, pomogło by to bardzo w rozliczeniach wspólnych.
Oj, to chyba źle? :/Helwetyk pisze: ↑18 listopada 2022, 14:44Przekazuję, chyba istotną, informację:Femme Mystere pisze: ↑17 listopada 2022, 12:07 @Helwetyk czyli jak rozumiem, nie będzie możliwości przelać kasy z banku Khanda do banku Helwetyka?
Piotr II Grzegorz pisze: Szanowni,
Z uwagi na fakt, że Złota Wolność, czyli instytucja w której w Sarmacji obracam libertami przestała być instytucją użytku publicznego jestem zmuszony wyłączyć Bank Walutowy. Proszę wszystkich o przelanie swoich libertów na konto mieszkańca Sarmacji a groszy lumeryjskich na konto mieszkańca w Lumerii.
Termin: do 1 grudnia 2022. Po tej dacie możliwe będzie to jedynie drogą komunikacji prywatnej. 1 stycznia 2023 roku zastrzegam całkowitą utratę możliwości takich przelewów.
Bank zostanie przebudowany. Będzie obracał także walutą Banku Polinu a libertem dopiero gdyby Sarmacja uznała za stosowne przywrócić instytucji Złota Wolność status instytucji pożytku publicznego.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości