To właśnie dlatego czekała w tym miejscu przed wejściem do budynku i nerwowo spoglądała na zegarek.

-Twoja propozycja natomiast jest zbyt... ciężka. Mi osobiście bardzo podoba się akcent niebieski w mojek propozycji, dlatego też przystanę na tą:Femme Mystere pisze: ↑22 listopada 2022, 21:29 Przyznam, że gustowna, ale nader, nader skromna, Kochanie. I nie jest w bieli!
Musisz zrobić ZJAWISKOWE wrażenie. Co powiesz na to:
![]()

-Wiedziałam, że w FBI Nadel mają samych speców, ale to jest dzieło sztuki modowej. Jednak brak mi tutaj wyżej wspomnianego niebieskiego akcentu. Chcę, aby on występował, w końcu to książęcy ślub.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑23 listopada 2022, 00:05 -Drogie Panie, Frauleinn Sophie potrzebuje czegoś naprawdę wyjątkowego. I to nie musi być coś bardzo szykownego i ponad stan wystawnego, ale suknia oddająca naturę i skromność naszej przyszłej Panny Młodej. Skupmy się na drobnej figurze naszej modelki, podkreślmy ją, ale nieznacznie. Resztę zrobi urok oosbisty. Piękna długa szyja, o tak, podkręślmy ją ażurową stójką, nieco odsłaniając z przodu... - rozmówca jeszcze tak mówił i mówił przez piętnaście minut po czym opamiętał się kiedy spojrzał na Frau Augentrost...
-No dobrze, przejdźmy do rzeczy... Oto moja propozycja... - rzekł i odsłonił swoje "dzieło".

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość