TELEGRAM INFORMACYJNY
A czy Voxland jako część składowa nie będzie musiał opowiedzieć się za którąś ze stron?Anastasia Windsachen pisze: ↑15 grudnia 2022, 22:46 Niestety za dużo nie powiem bo mało obecna jestem w życiu Cesarstwa. Ale z tego, co zrozumiałam po tłumaczeniach zaangażowanych - różnice w SRW doprowadziły do jej rozpadu na mniejsze państwa, wyjście jednego całkowicie z Insulii i obecnie muszą ruszyć uzgodnienia, co do granic. Voxland stoi sobie obok, bezpiecznie i tak, jak Małżonek Król powiedział - przygląda się bacznie sytuacji.
W zasadzie moglibyśmy mieć nawet srogo wywalone i nic by się nie stało. Natura wymuszałaby pewnie i tak angażację w tą inbę jako Trzecia Strona, coby ugrać najlepsze dla siebie, jak zwykle.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑15 grudnia 2022, 23:31A czy Voxland jako część składowa nie będzie musiał opowiedzieć się za którąś ze stron?Anastasia Windsachen pisze: ↑15 grudnia 2022, 22:46 Niestety za dużo nie powiem bo mało obecna jestem w życiu Cesarstwa. Ale z tego, co zrozumiałam po tłumaczeniach zaangażowanych - różnice w SRW doprowadziły do jej rozpadu na mniejsze państwa, wyjście jednego całkowicie z Insulii i obecnie muszą ruszyć uzgodnienia, co do granic. Voxland stoi sobie obok, bezpiecznie i tak, jak Małżonek Król powiedział - przygląda się bacznie sytuacji.
O ile Novak Aleksander albo Kaiser nie zgodzą się na jakieś ustępstwa terytorialne to możecie to sobie wyczytać z tej mapy.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑16 grudnia 2022, 00:42 Ja się teraz zastanawiam jak to będzie na mapie wyglądać gdyż z muratyckiego punkt widzenia jest to dość istotne.
Matko bosko jak to się nie zmieni to te granice będą takim czyrakiem na mapie że głowa mała.Joahim von Ribertrop pisze: ↑16 grudnia 2022, 00:44O ile Novak Aleksander albo Kaiser nie zgodzą się na jakieś ustępstwa terytorialne to możecie to sobie wyczytać z tej mapy.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑16 grudnia 2022, 00:42 Ja się teraz zastanawiam jak to będzie na mapie wyglądać gdyż z muratyckiego punkt widzenia jest to dość istotne.
Swoją drogą to już połowa grudnia, chyba pora w końcu na nową mapę Mikroświata...
Ta mapa to jeden wielki bękart ewolucji. Idiotyczne granice na jakimś kontynencie sprawy zdecydowanie nie pogorszą (polepszyć zresztą też nie polepszą).Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑16 grudnia 2022, 00:48Matko bosko jak to się nie zmieni to te granice będą takim czyrakiem na mapie że głowa mała.Joahim von Ribertrop pisze: ↑16 grudnia 2022, 00:44O ile Novak Aleksander albo Kaiser nie zgodzą się na jakieś ustępstwa terytorialne to możecie to sobie wyczytać z tej mapy.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑16 grudnia 2022, 00:42 Ja się teraz zastanawiam jak to będzie na mapie wyglądać gdyż z muratyckiego punkt widzenia jest to dość istotne.
Swoją drogą to już połowa grudnia, chyba pora w końcu na nową mapę Mikroświata...