Mieszkanie Ernsta Zerbröckelna
- Ernst Zerbröckeln
Mieszkanie Ernsta Zerbröckelna
Mieszkanie Ernsta Zerbröckelna mieści się na trzecim piętrze kamienicy w której się mieści jego rodzinna cukiernia. Najciekawszym pokojem w mieszkaniu jest w salon, w którym Zerbröckeln spędza przyjemnie wieczory, grając w karty i szachy. Oprócz salonu mieszkanie ma sypialnię, kuchnię oraz małą łazienkę.

Ernst Zerbröckeln
- Ernst Zerbröckeln
Re: Mieszkanie Ernsta Zerbröckelna
Ernst zabrał się do pracy wraz z Wilbertem. Gdy połączyli oba ciasta, Ernst spytał
-Całkiem dobrze wyszło, braciszku?
Ernst Zerbröckeln
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Wilbert nie próżnując posmakował, nieco się skrzywił, oczy ewidentnie wyczuły, że kubki smakowe są zadowolone i rozpromieniły się.Ernst Zerbröckeln pisze: ↑20 stycznia 2023, 12:56 Ernst zabrał się do pracy wraz z Wilbertem. Gdy połączyli oba ciasta, Ernst spytał
-No, powiem Ci Ernie, że to naprawdę kawał dobrej roboty, troszkę dopracować wizualizację i mamy wspaniałe nowe ciasto - "braterskiego ambasadora".
[OFF TOP] Jeśli ma Szanowny pomysł jak to ma wyglądać w końcowym rozrachunku to ja poproszę o wizualizację. Sama nazwa z ambasadorem bardzo mi się podoba.
- Ernst Zerbröckeln
Ernst siedział sobie na sofie, grywając w karty. Gdy skończył grać, popatrzał nerwowo na zegarek, bowiem chciał wybrać się na spacer. Pobiegł prędko do kuchni, żeby przyrządzić naleśniki. Gdy już skończył robić naleśniki zjadł je z radością i ubrał się w czarną marynarkę i kapelusz. Wychodząc z kamienicy, trafił na korytarz, potem przemierzył schody, które prowadziły na parter. W końcu znalazł się przy drzwiach wejściowych.
- Mogę skocze przy powrocie do cukierni- powiedział sobie.
- Mogę skocze przy powrocie do cukierni- powiedział sobie.
Ernst Zerbröckeln