W piłkę kopie się na wschodzie, na zachodzie również. Kopią i górale i mieszkańcy dolin. Za futbolówką gonią nawet w mikroświecie. Tu jest to niemal jak religia, dlatego nasi mieszkańcy też pokochali ten sport.
Widzę, że nikt nie chce się podczepić pod TAK lub NIE, więc chwilkę sięwczoraj bawiąc podrzucam warianty dla @Albert Fryderyk de Espada - jesli w wogóle to odpowiada...
Początkowo miał być Flieger, ale może być np. Goldschmied, no i z Glanzberg. Testowo zrobione. Jak są jakieś ustalenia Herr de Espada to zapraszam do rozmów.
A i ja się w końcu zdecydowałem - ja zamierzam prowadzić Hauptstadt SportVerein Vorwärts Stadt Edelweiss.
Jeszcze maleńkie korekty w herbie będą, ale mniej więcej coś takiego.
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑06 lutego 2023, 10:44
Widzę, że nikt nie chce się podczepić pod TAK lub NIE, więc chwilkę sięwczoraj bawiąc podrzucam warianty dla @Albert Fryderyk de Espada - jesli w wogóle to odpowiada...
Początkowo miał być Flieger, ale może być np. Goldschmied, no i z Glanzberg. Testowo zrobione. Jak są jakieś ustalenia Herr de Espada to zapraszam do rozmów.
A i ja się w końcu zdecydowałem - ja zamierzam prowadzić Hauptstadt SportVerein Vorwärts Stadt Edelweiss.
Jeszcze maleńkie korekty w herbie będą, ale mniej więcej coś takiego.
Powiedzmy że jestem zainteresowany ale tak jak wspominałem jestem w te klocki kompletnie zielony więc najwyżej już drogą prywatną byłbym zobowiązany gdyby Herr Oberhaupt mógł mi wyjaśnić co i jak.
Co do pomocy. Moim zamiarem było nakreślenie podstaw obsługi managera piłkarskiego Xpert11 w formie prelekcji, tak by każdy kto ma mniejsze doświadczenie powoli poznawał mozliwosci i istotę samej rozgrywki.
Herr @Albert Fryderyk de Espada jaka ma być ostateczna nazwa?
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑09 lutego 2023, 18:58
Herr @Albert Fryderyk de Espada jaka ma być ostateczna nazwa?
Musi być związana z lotnikami czy może być wyłącznie z Glanzbergiem ?
Nie musi być z niczym. Chodzi mi o to by określił się Szanowny czy nazwa jest ok, czy herb jest ok (to była tylko i wyłącznie propozycja). Wiaodmym jest, że potrzebna jest też lokalizacja klubu w jakimś ośrodku miejskim. Proponowałem dzielnicę Neue Garten, jako, że tam znajduje lotnisko, stąd ten "flieger". W między czasie powstał Glanzberg i pomyslałem, że chciałby Szanowny tam się bardziej zaangażować. Pozostawiam wolną wolę.