Obrażony tupnął nogą i poszedł do kąta.Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑02 marca 2022, 21:04 No dobra i tak muszę czekać aż Maulwurf zostanie wybudowany.
Ale potem mogę panią nauczyć tego i tamtego w tym pojeździe. Chyba że ojciec jest zazdrosny o to że szkolę tylko panią, a nie kogoś z rodziny?![]()
To wtedy przy okazji Tatuśka też mogę nauczyć, jak te nowe sprzęty działają![]()
![]()
Maulwurf
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Maulwurf
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Otwartość rodziny Gruenerów jest godna podziwu.
Jako, że @Heinz-Werner Grüner Herr Oberhaupt jednak obawia się zostawić mi swojego syna @Leszek Ebe-Grüner sam na sam, będę musiała zrezygnować :<
Jako, że @Heinz-Werner Grüner Herr Oberhaupt jednak obawia się zostawić mi swojego syna @Leszek Ebe-Grüner sam na sam, będę musiała zrezygnować :<
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ja się nie obawiam, jestem zazdrosny.Femme Mystere pisze: ↑02 marca 2022, 22:22 Otwartość rodziny Gruenerów jest godna podziwu.
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
W końcu powstał Maulwurf typ 1933! Także niedługo będzie testowany. A w tym samym czasie będzie się budował Maulwurf Typ 1933 Transportowo-Sanitarny.
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Wnioskuję o wstrzymaniem się chwilowo z testowaniem, o ile będzie się ono odbywało w warunkach naturalnych.
W górach jest dużo turystów, a zagrożenie lawinowe wciąż utrzymuje się na dużym poziomie.
Poza tym, kiedy zobaczymy jak wygląda Maulwurf zewnątrz? Myślę, ze warto ostrzec mieszkańców, aby nie spanikowali, na widok nieznajomego pojazdu wojskowego.
W górach jest dużo turystów, a zagrożenie lawinowe wciąż utrzymuje się na dużym poziomie.
Poza tym, kiedy zobaczymy jak wygląda Maulwurf zewnątrz? Myślę, ze warto ostrzec mieszkańców, aby nie spanikowali, na widok nieznajomego pojazdu wojskowego.

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Do testów to jeszcze kilka dni na pewno. Na razie prototyp musi powstać w fabryce...a dopiero później zaostanie wydana zgoda na opuszczenie terenów fabryki i testy. Ale porponuje na wszelki wypadekJoachim Cargalho pisze: ↑06 marca 2022, 09:58 Wnioskuję o wstrzymaniem się chwilowo z testowaniem, o ile będzie się ono odbywało w warunkach naturalnych.
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie wiem czy ktoś tu nie czytał, ale pojazd już jest zbudowanyHeinz-Werner Grüner pisze: ↑06 marca 2022, 10:40Do testów to jeszcze kilka dni na pewno. Na razie prototyp musi powstać w fabryce...a dopiero później zaostanie wydana zgoda na opuszczenie terenów fabryki i testy. Ale porponuje na wszelki wypadekJoachim Cargalho pisze: ↑06 marca 2022, 09:58 Wnioskuję o wstrzymaniem się chwilowo z testowaniem, o ile będzie się ono odbywało w warunkach naturalnych.
Poza tym, kiedy zobaczymy jak wygląda Maulwurf zewnątrz? Myślę, ze warto ostrzec mieszkańców, aby nie spanikowali, na widok nieznajomego pojazdu wojskowego.założyć.
![]()
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Myślałem, że to przenośnia! No to dlaczego go jeszcze nie widziałem! O niczym innym nie marzę, odkąd usłyszałem o projekcie!Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑06 marca 2022, 10:48 Nie wiem czy ktoś tu nie czytał, ale pojazd już jest zbudowany
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Mein sohn, jak tam sprawa przeprowadzania testów pierwszego z prototypowych kretów?
Sprawa staje się bardziej pilna. Myślę, że już dwie misję mam dla nich...
Sprawa staje się bardziej pilna. Myślę, że już dwie misję mam dla nich...
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Meine Damen und Herren,
Po naprawdę ciężkich testach i arcytrudnych komplikacjach związanych z chłodzeniem całego układu wiertniczego przedstawiam państwu MAULWUF 1.0!
Jak na razie w wersji "saute" i podczas sersji zdjęciowej anno domini 1922.
Jednakże naszym specjalistom udało się "podkoloryzować" zdjęcie do "ram współczesnych" mikroświata...

Sprawy "techniczne" zostawiam głównemu konstruktorowi Leszkowi Ebe-Grünerowi.
Po naprawdę ciężkich testach i arcytrudnych komplikacjach związanych z chłodzeniem całego układu wiertniczego przedstawiam państwu MAULWUF 1.0!
Jak na razie w wersji "saute" i podczas sersji zdjęciowej anno domini 1922.
Jednakże naszym specjalistom udało się "podkoloryzować" zdjęcie do "ram współczesnych" mikroświata...

Sprawy "techniczne" zostawiam głównemu konstruktorowi Leszkowi Ebe-Grünerowi.