Zjazd 2023

Edelweiss NachrichtenAgentur (ENA) ma spełniać rolę komunikatora Szarotkowej Krainy ze światem zewnętrznym. Chcesz się dowiedzieć co się dzieje w innej części mikroświata? Zajrzyj właśnie tu!
Regulamin forum
Obrazek
Awatar użytkownika
Orjon Surma Stempel

ODZNACZENIA

Zjazd 2023

Post autor: Orjon Surma »

Życie bez zjazdu? No niby jest, ale co to za życie...

...więc jest propozycja! ;)
4-6 sierpnia. Toruń. Tramp Camp.

Co Wy na to?

Wiem, że niektórzy będą niepocieszeni (znoooowu ten Toruń?), ale to nie moja propozycja, a ponadto mimo wszystko Toruń nie jest jakoś źle skomunikowany z resztą Polski. Chyba z większości kraju da się tam jakoś sensownie dojechać różnymi środkami lokomocji.

Zapisy nie będą trwać zbyt długo, bo z tego co wiem nie ma zbyt wielu miejsc w Trampie.
Organizator - @Oswald Baskerville, więc o dodatkowe pytania najlepiej zagadywać go właśnie :)
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Zjazd 2023

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Moj post chyba nie przeszedł...ale zaczął się dokładnie takim samym zdaniem.
Ja nawet nie wiem czy zostałem uwzględniony, ba, ja nawet nie wiem czy dam radę. :D
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Orjon Surma Stempel

ODZNACZENIA

Post autor: Orjon Surma »

@Oswald Baskerville przekazał, że jutro zaglądnie i przekaże nurtujące Was informacje :)
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Orjon Surma pisze: 09 czerwca 2023, 23:14 @Oswald Baskerville przekazał, że jutro zaglądnie i przekaże nurtujące Was informacje :)
I chwała mu za to! On tu powinien być codziennie. ;)
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Femme Mystere Stempel
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Femme Mystere »

Zastanawiam się, czy mogę wrzucić na social media informację, że będzie zlot mikronacyjny? Pewnie nic by to nie wywołało, bo nie mamy żadnych zasięgów xD ale może wyda się to ciekawe, że czasem ludzie tu sie spotykają?
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Femme Mystere pisze: 11 czerwca 2023, 09:05 Zastanawiam się, czy mogę wrzucić na social media informację, że będzie zlot mikronacyjny? Pewnie nic by to nie wywołało, bo nie mamy żadnych zasięgów xD ale może wyda się to ciekawe, że czasem ludzie tu sie spotykają?
A ja nie mam nic przeciwko. Podejrzewam, że takich desperatów co zjawią się najpierw na zjeździe, a później w mikro już nie ma, ale dlaczego nie! Jak Szanowna napisała może to wywołać ciekawość.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Ronon Dex »

Orjon Surma pisze: 09 czerwca 2023, 23:14 @Oswald Baskerville przekazał, że jutro zaglądnie i przekaże nurtujące Was informacje :)
Heinz-Werner Grüner pisze: 09 czerwca 2023, 23:48 I chwała mu za to! On tu powinien być codziennie.
Problem w tym, ze organizator się nie pojawił... co więcej moje PW do niego na forum Leocji nie zostało odczytane od tygodnia. Czy ktoś wiec cokolwiek o tym, jak się ma sytuacja "zjazdowa"? To jeszcze aktualne czy może sobie to już "odpuszczono"? Bo absolutny brak informacji jest powoli niepokojący...
Obrazek
Ronon Dex
Archont Rodecji oraz Gubernator Oceanii Leockiej
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Ronon Dex pisze: 14 czerwca 2023, 16:17
Heinz-Werner Grüner pisze: 09 czerwca 2023, 23:48 I chwała mu za to! On tu powinien być codziennie.
Problem w tym, ze organizator się nie pojawił... co więcej moje PW do niego na forum Leocji nie zostało odczytane od tygodnia. Czy ktoś wiec cokolwiek o tym, jak się ma sytuacja "zjazdowa"? To jeszcze aktualne czy może sobie to już "odpuszczono"? Bo absolutny brak informacji jest powoli niepokojący...
Zapytam innymi źródłami i poproszę by dał znać tutaj lub sam przekażę...
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Oswald Baskerville Stempel

ODZNACZENIA

Post autor: Oswald Baskerville »

Dzień dobry, dobry wieczór!

Ja w telegraficznym skrócie, bo jestem w ciągłym zalataniu ostatnio (co zapewne dostrzegliście po mojej słabej osiągalności):

1. Termin zjazdu potwierdzony.
2. Herr Oberhaupt i Ronon są na liście.
3. W razie czego chyba będziemy mieć jeszcze z jedno czy dwa miejsca, ale to musiałbym zweryfikować, wypytać już zgłoszonych, czy potwierdzają obecność, itd. itp.
4. Na sobotę mamy oczywiście ognisko.
5. Koszty noclegu są w tym roku nieznacznie wyższe niż ostatnio, o szczegółach dam znać na dniach.

Gdybyście chcieli wiedzieć coś jeszcze, to dawajcie znać, najlepiej mnie szturchnąć przez messenger ;)
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

11 minut reakcji. Kurde, ja to mam "znajomości". XD

A tak serio, to dzięki za info @Oswald Baskerville !
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Peetri Romanaav Stempel
Gesicht der Garnison

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Peetri Romanaav »

Panowie, jeżeli się pojawi możliwość tego żebym został to oczywiście dorzucę się tam do wcześniej wspomnianego spanka. :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Agencja Informacyjna Edelweiss (ENA)”