Niezbyt jestem aktywny ostatnimi miesiącami. : Poproszę o pomoc w postaci linków do podstawowych postów, bo przez tyle stron wątku się na bank nie dam rady przekopać.Femme Mystere pisze: ↑11 czerwca 2023, 08:45 @Ignats ik Ruth - liczę na twój udział! Jakieś propozycje?
Edeliebe 1923 - organizacja
- Ignats ik Ruth • Stempel
-
ODZNACZENIA
Re: Edeliebe 1923 - organizacja
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Z mojej strony zapewniam czytanie "peterków" - tutaj chyba sobie poradzę, poza sobotą, kiedy będzie otwarcie. Prz okazji informuję, że skrzynia już jest otwarta i można już do niej wrzucać liściki.
Jakby kto pytał to pytania do "Milionerów..." w 80% mam skończone.
Jako, że w sobitę zaczynamy, a nie mamy potwierdzenia od @Sophie co do pokazu... Zdążysz, czy przekładamy?
Herr @Roman Schädel co z mszą? Czy zostanie to ogarnięte?
Jako, że w sobitę zaczynamy, a nie mamy potwierdzenia od @Sophie co do pokazu... Zdążysz, czy przekładamy?
Herr @Roman Schädel co z mszą? Czy zostanie to ogarnięte?
Postaram się zdążyć, ale nie wiem czy się uda, wychowawczyni jeszcze ciśnieHeinz-Werner Grüner pisze: ↑19 czerwca 2023, 20:51 Z mojej strony zapewniam czytanie "peterków" - tutaj chyba sobie poradzę, poza sobotą, kiedy będzie otwarcie. Prz okazji informuję, że skrzynia już jest otwarta i można już do niej wrzucać liściki.
Herr @Roman Schädel co z mszą? Czy zostanie to ogarnięte?![]()
/-/Sophie Susanne Cargalho
Dumna obywatelka Kotliny

Dumna obywatelka Kotliny

- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Zawsze możemy przełożyć na inny dzień. Nie ma problemu. Czekam na info!Sophie pisze: ↑19 czerwca 2023, 21:07Postaram się zdążyć, ale nie wiem czy się uda, wychowawczyni jeszcze ciśnieHeinz-Werner Grüner pisze: ↑19 czerwca 2023, 20:51 Z mojej strony zapewniam czytanie "peterków" - tutaj chyba sobie poradzę, poza sobotą, kiedy będzie otwarcie. Prz okazji informuję, że skrzynia już jest otwarta i można już do niej wrzucać liściki.
Herr @Roman Schädel co z mszą? Czy zostanie to ogarnięte?![]()
![]()
Jaka szkoła w Edelweiss męczy mi uczniów!?Joachim Cargalho pisze: ↑19 czerwca 2023, 22:01 Mogliby Wam już dać spokój na te Edeliebe... i końcówkę czerwca.
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
W Edelwiess żadna szkołą nie meczy uczniów. Dlatego jesteśmy tacy super.

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Bo nie mamy szkół, tylko "szkoły życia"?Joachim Cargalho pisze: ↑19 czerwca 2023, 22:06W Edelwiess żadna szkołą nie meczy uczniów. Dlatego jesteśmy tacy super.
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
@Ignats ik Ruth Zatem z mojej strony będą takie atrakcje:
1. Randka w ciemno z udziałem @Sophie i @Piotr Romanow .
2. Opowiadanie interaktywne. Już mogę ogłosić jego tytuł: Historia pewnej spragnionej kobiety i pewnego uległego hydraulika @Ignats ik Ruth zapraszam do udziału. Tu czytelnicy będą wybierać poczynania bohaterów. @Heinz-Werner Grüner możesz wpisać tytuły na harmonogram.
3. Sesje 1v1. Z czego przygotowałam już dla @Heinz-Werner Grüner o tytule: Ciężki żywot Oberhaupta, czyli jak rozwiązać problemy edelweisskiej wsi oraz dla @Joachim Cargalho Samotna wyprawa – Rozterki Joachima Cargalho.
4. Będzie koncert realizowany przez @Krzysztof Windsor
5. Pokaz mody realizowany przez @Sophie
6. Masz święta realizowana przez @Roman Schädel
7. Skrzynka na peterki, czyli wiersze miłosne (@Ignats ik Ruth polecam ci wrzucić kilka
8. Oraz dyskoteka na zakończenie.
2. Opowiadanie interaktywne. Już mogę ogłosić jego tytuł: Historia pewnej spragnionej kobiety i pewnego uległego hydraulika @Ignats ik Ruth zapraszam do udziału. Tu czytelnicy będą wybierać poczynania bohaterów. @Heinz-Werner Grüner możesz wpisać tytuły na harmonogram.
3. Sesje 1v1. Z czego przygotowałam już dla @Heinz-Werner Grüner o tytule: Ciężki żywot Oberhaupta, czyli jak rozwiązać problemy edelweisskiej wsi oraz dla @Joachim Cargalho Samotna wyprawa – Rozterki Joachima Cargalho.
7. Skrzynka na peterki, czyli wiersze miłosne (@Ignats ik Ruth polecam ci wrzucić kilka
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ok. Odnośnie Ad.2. i programu imprezy to troszkę uporządkowałem spis.Femme Mystere pisze: ↑19 czerwca 2023, 23:52 @Ignats ik Ruth Zatem z mojej strony będą takie atrakcje:
viewtopic.php?f=175&t=928&p=19747#p19747
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Czerwiec to miesiąc pełen radości. Słońce rozgrzewa nasze serca, dzieci i młodzież kończą "zmagania" z nauką, a ci nieco starsi mogą poczuć przypływ "mocy" w związku z naturalnym dostarczaniem do ogranizmu witaminy D.
Mówiąc prościej chętniej się uśmiechamy i prezentujemy postawy przyjazne dla współistnijących. To brzmi jak notka z encyklopedii? Jeśli tak, to zajrzyj do Edelweiss i zobacz co my robimy w czerwcu!
Nadchodzi czas wyrażania uczuć, nadchodzi Edeliebe! Jedni widzą w nim okazję do wyznań miłosnych, jeszcze inni do podziękowania za dotychczasową przyjaźń wyrażając dobre słowo. Wszyscy natomiast dziękują sobie nawzajem, że mają wokół siebie kogoś bliskiego. Tak, bo Edeliebe ma nieść ze sobą pokłady pozytywnej energii i przekaz miłości, przyjaźni i wszelakiego dobra dla drugiego człowieka.
Mówiąc prościej chętniej się uśmiechamy i prezentujemy postawy przyjazne dla współistnijących. To brzmi jak notka z encyklopedii? Jeśli tak, to zajrzyj do Edelweiss i zobacz co my robimy w czerwcu!
Nadchodzi czas wyrażania uczuć, nadchodzi Edeliebe! Jedni widzą w nim okazję do wyznań miłosnych, jeszcze inni do podziękowania za dotychczasową przyjaźń wyrażając dobre słowo. Wszyscy natomiast dziękują sobie nawzajem, że mają wokół siebie kogoś bliskiego. Tak, bo Edeliebe ma nieść ze sobą pokłady pozytywnej energii i przekaz miłości, przyjaźni i wszelakiego dobra dla drugiego człowieka.