Wieści z Księstwa Sarmacji
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Wieści z Księstwa Sarmacji
No kiedyś może stanowić odległą przyszłość. Myślę, że to bardziej prawdopodobne, niż środek lipca. Choć, może coś się tam uda...

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Zostawmy to teraz bo spamimy w ambasadzie.Joachim Cargalho pisze: ↑04 lipca 2023, 20:54 No kiedyś może stanowić odległą przyszłość. Myślę, że to bardziej prawdopodobne, niż środek lipca. Choć, może coś się tam uda...
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie pierwszy i nie ostatni raz. Nie bez przyczyny to jeden z aktywniejszych wątków na naszym forum!

- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Czy wiadomo coś o nowym ambasadorze? @Fatima Popow-Chojnacka ? @Heinz-Werner Grüner ?
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Fatima Popow-Chojnacka • Stempel
-
ODZNACZENIA
Jeszcze nie, ale na pewno za jakiś czas będzie nowy. Proszę o cierpliwość. 
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ze mną nikt nie rozmawiał na ten temat.Femme Mystere pisze: ↑05 lipca 2023, 08:40 Czy wiadomo coś o nowym ambasadorze? @Fatima Popow-Chojnacka ? @Heinz-Werner Grüner ?
Byłem pewien, że skoro dymisjonujecie, to macie następce.Fatima Popow-Chojnacka pisze: ↑05 lipca 2023, 08:47 Jeszcze nie, ale na pewno za jakiś czas będzie nowy. Proszę o cierpliwość.![]()
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Mimo, iż zostałem pominięty w zapytaniu - nie wiedzieć dlaczego
- odpowiem, że Sarmacja prowadzi nabór na ambasadorów. Nawet zgłosił się jeden chętny, nijaki Heinrich Ranveschtav, który podpytuje o możliwości. Zasugerowałem mu właśnie Edelweiss, choć nie jestem pewien, czy Sarmacja będzie chciała wysłać niedoświadczonego dyplomatę do swojego kluczowego partnera na arenie międzynarodowej. 

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Gdzie się nauczyć jak nie u nas? Na pewno nie skrzywdziwmy, a raczej "wyszlifujemy" na porządnego mikronautę!Joachim Cargalho pisze: ↑05 lipca 2023, 15:42 Mimo, iż zostałem pominięty w zapytaniu - nie wiedzieć dlaczego- odpowiem, że Sarmacja prowadzi nabór na ambasadorów. Nawet zgłosił się jeden chętny, nijaki Heinrich Ranveschtav, który podpytuje o możliwości. Zasugerowałem mu właśnie Edelweiss, choć nie jestem pewien, czy Sarmacja będzie chciała wysłać niedoświadczonego dyplomatę do swojego kluczowego partnera na arenie międzynarodowej.
![]()
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
@Joachim Cargalho ten Pan brzmi spoko. Musisz uruchomić swoje wpływy w tym temacie.
@Fatima Popow-Chojnacka to bardzo deprymujące, że mamy wakat na tym stanowisku! Mam nadzieję, że ambasadorem zostanie ktoś, kto jest modny (chodzi na pokazy mody @Sophie ) oraz lubi bankiety oraz tańce. Proszę o uwzględnienie w czasie rekrutacji.
@Fatima Popow-Chojnacka to bardzo deprymujące, że mamy wakat na tym stanowisku! Mam nadzieję, że ambasadorem zostanie ktoś, kto jest modny (chodzi na pokazy mody @Sophie ) oraz lubi bankiety oraz tańce. Proszę o uwzględnienie w czasie rekrutacji.
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Chciałbym by w mikro były takie możliwości, że dobiera się ambasadorów do danej społecznosci, a nie "co łaska". Jednak zasoby w bardzo dużym stopniu to ograniczają.Femme Mystere pisze: ↑06 lipca 2023, 08:15 @Joachim Cargalho ten Pan brzmi spoko. Musisz uruchomić swoje wpływy w tym temacie.