Dzień dobry
Regulamin forum
- Rainer Augenthaler
Re: Dzień dobry
Dziękuję za powitanie, informację i zaproszenie. Idąc za radą, w najbliższym czasie złożę odpowiedni wniosek.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Coś konkretnego Szanownego Pana interesuje? Myślę, że oboje jesteśmy w stanie spotkać się w Der Sitz i porozmawiać.Rainer Augenthaler pisze: ↑30 czerwca 2023, 15:17 Dziękuję za powitanie i wszystkie informacje. Podążę za propozycją i rozejrzę się po Kotlinie, natomiast sądzę, że pozostanę w stolicy.
Proszę się na spokojnie zastanowić.
Tutajn nawet nie trzeba prosić, wystarczy postawić nowy wątek w tym miejscu.Femme Mystere pisze: ↑01 lipca 2023, 18:56 Herr @Rainer Augenthaler , w Stadt Edelweiss może Herr otrzymać pierwsze mieszkanie w kamienicy z przydziału. Proszę złożyć stosowny wniosek w der Sitz.
Zapraszam również do odwiedzin w Zielonym Dworku.
viewforum.php?f=50
Przy okazji dziękuję, za pokierowanie Frau Augentrost. Od tego chyba powinniśmy zawsze zaczynać.
Nie zapominajmy również, że "bycie Edlem" to także posiadanie obywatelstwa Kotliny Szarotek. A to chyba coś umacniającego "pożycie".Rainer Augenthaler pisze: ↑02 lipca 2023, 16:34 Dziękuję za powitanie, informację i zaproszenie. Idąc za radą, w najbliższym czasie złożę odpowiedni wniosek.
- Roman Schädel • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Niestety, często tak bywa, iż nowym mieszkańcom trudno jest wejść w rytm mikronacyjnego życia. Mam nadzieję, że Rainer mimo wszystko zajrzy jeszcze tutaj, a my będziemy mogli wprowadzić go do naszego świata.

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Czyli co, Herr Augenthaler zniknął szybciej niż się pojawił? Szkoda, bo zapowiadało się całkiem poprawnie i treściwie.
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
A ja bym spróbował poprzez discorda, bo z tego co wspólnie ustaliliśmy to własnie osobnik discordowego przybycia. Niestety czas i obowiązki mi nie pozwolą... Czyniłbyś honory?
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Według różnych źródeł brak mi wstydu i honoru, ale mogę w wolnym czasie popisać.
Najwyżej uciekną i z discorda.
Najwyżej uciekną i z discorda.

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No to honorowo puszczam przodem.Joachim Cargalho pisze: ↑17 lipca 2023, 22:16 Według różnych źródeł brak mi wstydu i honoru, ale mogę w wolnym czasie popisać.
Najwyżej uciekną i z discorda.![]()