Zjazd 2023

Edelweiss NachrichtenAgentur (ENA) ma spełniać rolę komunikatora Szarotkowej Krainy ze światem zewnętrznym. Chcesz się dowiedzieć co się dzieje w innej części mikroświata? Zajrzyj właśnie tu!
Regulamin forum
Obrazek
Awatar użytkownika
Orjon Surma Stempel

ODZNACZENIA

Zjazd 2023

Post autor: Orjon Surma »

Życie bez zjazdu? No niby jest, ale co to za życie...

...więc jest propozycja! ;)
4-6 sierpnia. Toruń. Tramp Camp.

Co Wy na to?

Wiem, że niektórzy będą niepocieszeni (znoooowu ten Toruń?), ale to nie moja propozycja, a ponadto mimo wszystko Toruń nie jest jakoś źle skomunikowany z resztą Polski. Chyba z większości kraju da się tam jakoś sensownie dojechać różnymi środkami lokomocji.

Zapisy nie będą trwać zbyt długo, bo z tego co wiem nie ma zbyt wielu miejsc w Trampie.
Organizator - @Oswald Baskerville, więc o dodatkowe pytania najlepiej zagadywać go właśnie :)
Awatar użytkownika
Joachim Cargalho Stempel
Graue Eminenz

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Zjazd 2023

Post autor: Joachim Cargalho »

Może za rok! :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Orjon Surma Stempel

ODZNACZENIA

Post autor: Orjon Surma »

Informacje bieżące:
* Zapisy na nocleg zostały zamknięte. Dołączyła jedna osoba, zatem potwierdzonych jest 14 + 5 bez noclegu/nocujących poza Camping Trampem.
* W sobotę o 18:00, jak już informowaliśmy, w Camping Trampie będzie ognisko otwarte dla wszystkich. Koszt ogniska (300 złotych) będzie podzielony między tych, którzy się na nim pojawią.
* Ostateczne koszty noclegu i dane do przelewu (jeśli ktoś chce wpłacić przed zjazdem) podamy uczestnikom Zjazdu w wiadomości prywatnej.

Do zobaczenia :)
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Orjon Surma pisze: 18 lipca 2023, 18:54 Informacje bieżące:
* Zapisy na nocleg zostały zamknięte. Dołączyła jedna osoba, zatem potwierdzonych jest 14 + 5 bez noclegu/nocujących poza Camping Trampem.
* W sobotę o 18:00, jak już informowaliśmy, w Camping Trampie będzie ognisko otwarte dla wszystkich. Koszt ogniska (300 złotych) będzie podzielony między tych, którzy się na nim pojawią.
* Ostateczne koszty noclegu i dane do przelewu (jeśli ktoś chce wpłacić przed zjazdem) podamy uczestnikom Zjazdu w wiadomości prywatnej.

Do zobaczenia :)
Któż to był tym ostatnim szczęśliwcem? :D
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Paul Szmal
Więzień

Post autor: Paul Szmal »

Jak miło się zapowiada. :lol:

Najbardziej mnie interesuje te ognisko. Te 300zł za co jest liczone, że tak się zapytam? Bo drewno na rozpałkę zawsze mogę dowieźć. :P No i czy w grę wchodzi palenie Sarmatów na stosie, bo takie samo siedzenie przy łogień jest wybitnie nudnawe. :D

Jakieś rozrywki oprócz palenia (na stosie) będą czy taka zwykła posiadówa na drewnie czy tam leżaczkach? :P
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Paul Szmal pisze: 18 lipca 2023, 20:29 Jak miło się zapowiada. :lol:

Najbardziej mnie interesuje te ognisko. Te 300zł za co jest liczone, że tak się zapytam? Bo drewno na rozpałkę zawsze mogę dowieźć. :P No i czy w grę wchodzi palenie Sarmatów na stosie, bo takie samo siedzenie przy łogień jest wybitnie nudnawe. :D

Jakieś rozrywki oprócz palenia (na stosie) będą czy taka zwykła posiadówa na drewnie czy tam leżaczkach? :P
Jak informowałem na discordzie. Lampka zapalona już na ciemno pomarańczowo. Więzienie stoi puste jakby co, zapraszam.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Paul Szmal
Więzień

Przecież było napisane, że w razie wątpliwości czy też pytań, proszę pisać... Od razu kratą straszą. :D Karmią tam chociaż czy samemu trzeba szczury upolować? :P
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Paul Szmal pisze: 18 lipca 2023, 20:45 Przecież było napisane, że w razie wątpliwości czy też pytań, proszę pisać... Od razu kratą straszą. :D Karmią tam chociaż czy samemu trzeba szczury upolować? :P
Dla każdego są inne standardy, Herr "Szmal". W każdym razie nasz Zuchthaus jest świeżo malowany, mogę osobiście oprowadzić.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Paul Szmal
Więzień

Ich verstehe, Herr Oberhaubt, aber... gdyby ten Zuchthaus był do pomalowania, to jeszcze bym się zastanowił, ale jak już jest pomalowany, to po co patrzeć na pomalowane i to jeszcze pewnie na jednolity kolor?

Mnie to pasi, że dla każdego są inne standardy, a dla mnie w szczególności. :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Agencja Informacyjna Edelweiss (ENA)”