W piłkę kopie się na wschodzie, na zachodzie również. Kopią i górale i mieszkańcy dolin. Za futbolówką gonią nawet w mikroświecie. Tu jest to niemal jak religia, dlatego nasi mieszkańcy też pokochali ten sport.
Jürgen Voller pisze: ↑25 lipca 2023, 09:29
Jeszcze powinny być huczne imprezy otwarcia z przecinaniem wstęg , przemowami , chlebem , kiełbaskami i igrzyskami dla ludu - szepnął wiatr.
Pewnie będzie i imprezowanie, ale najpierw stadiony ikluby muszą powstać.
Czy Szanowny pisałby się na prowadzenie jednego z zespołów?
Szczerze mówiąc , herr Oberhaupt , to raczej nie mam do tego serca
Kiedyś już myślałem o trenowaniu piłkarzy , ale ostatecznie nic z tego nie wyszło ...
Jürgen Voller pisze: ↑25 lipca 2023, 09:29
Jeszcze powinny być huczne imprezy otwarcia z przecinaniem wstęg , przemowami , chlebem , kiełbaskami i igrzyskami dla ludu - szepnął wiatr.
Pewnie będzie i imprezowanie, ale najpierw stadiony ikluby muszą powstać.
Czy Szanowny pisałby się na prowadzenie jednego z zespołów?
Szczerze mówiąc , herr Oberhaupt , to raczej nie mam do tego serca
Kiedyś już myślałem o trenowaniu piłkarzy , ale ostatecznie nic z tego nie wyszło ...
No cóż. Nic na siłę, damy radę i bez tego. Natomiast gdyby kiedyś się zmieniło to proszę dać znać.
A Herr @Roman Schädel, bo już nie pamiętam czy pytałem.
Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑25 lipca 2023, 00:39
Nie no prezentacja pierwsza klasa. Aż będę musiał zainteresować się zorganizowaniem strojów dla swojego zespołu.
NO ja bardzo polecam Spieler! Bardzo chętnie wykonam dla wszystkich! Jeśli tylko będzie zainteresowanie.
No i pytanko - Goldquellen ma sponsora na koszulki?
W teorii Atlas Monerskap mógłby zostać sponsorem.
Druga sprawa jest taka że pewnie z chęcią skorzystam z usług Spieler.
Jakie informacje/dane byłyby szanownemu potrzebował?
Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑25 lipca 2023, 00:39
Nie no prezentacja pierwsza klasa. Aż będę musiał zainteresować się zorganizowaniem strojów dla swojego zespołu.
NO ja bardzo polecam Spieler! Bardzo chętnie wykonam dla wszystkich! Jeśli tylko będzie zainteresowanie.
No i pytanko - Goldquellen ma sponsora na koszulki?
W teorii Atlas Monerskap mógłby zostać sponsorem.
Druga sprawa jest taka że pewnie z chęcią skorzystam z usług Spieler.
Jakie informacje/dane byłyby szanownemu potrzebował?
No to mamy już sponsora na koszulki. Atlas Monerskap. Logo posiadam. Jako, że w nim jest kolor żółty (złoty), to będę w razie czego modyfikował na inny kolor (pewnie czarny)
Co do Spielera, to prosiłbym by udał się Szanowny do siedziby i coś zaproponował. Chodzi mniej więcej czego oczekujecie. Myślę, że zrobienie to nie będzie problem. Prosiłbym jednak by to nie były mocno futurystyczne wzory koszulek czy spodenek, wszak mamy lata 20-te(ew.30-ste). Coś tam poszaleć możemy, ale grzecznie.
Ludwig Tomović pisze: ↑25 lipca 2023, 23:29
W sumie ja jakiegoś sponsora, ale na tył koszulki, rękawki albo spodenki też bym chętnie przyjął
Nie wiem czy jest sens udziwniać. Pewnie da się zrobić, bo to żaden probblem, ale na lewym rękawku, co pewnie słabo widać jest ulokwany znaczek Oberligi.
Pokaże przy następnym projekcie. Te stroje da się wykonać w gifie, gdzie się obraca wszystko, ale zapis trwał tak długo, że znudziło mi się czekanie.
Dzień dobry państwu, bardzo podoba mi się koncepcja i wygląd nowej ligi, dlatego bardzo chętnie objął bym drużynę.
Jedyne co to chciałbym konkretnie wiedzieć, kiedy liga ruszy żeby wykupić sobie czwarte miejsce na drużynę w x11.
Ambasador Księstwa Sarmacji
Zastępca Samozwańczego Sekretarza Mikroświatowej Unii Piłkarskiej
Były Kanclerz Księstwa Sarmacji
Prezes VfB 1923 Wolkenbad