https://space24.pl/pojazdy-kosmiczne/so ... a-sierpien
Ciekawe , co z tego wyjdzie?
Nic. Oczywiście przez sankcjęJürgen Voller pisze: ↑26 lipca 2023, 20:25 @Damiano á-la-Triste Rosyjskie plany dotyczące Księżyca czyli misje Łuna 26 , Łuna 27 oraz Łuna 28
https://space24.pl/pojazdy-kosmiczne/so ... a-sierpien
Ciekawe , co z tego wyjdzie?![]()
Oczywiście! Środki są tylko pieniędzy na współfinansowanie tych misji od innych agencji nie ma i już nie będzieHeinz-Werner Grüner pisze: ↑26 lipca 2023, 20:56 A nie przez wojnę? Czy oni mają środki na to by akurat teraz latać sobie w kosmos?
No tu akurat należy się cieszyć, że kaska pomału się kończy.Damiano á-la-Triste pisze: ↑26 lipca 2023, 21:44Oczywiście! Środki są tylko pieniędzy na współfinansowanie tych misji od innych agencji nie ma i już nie będzieHeinz-Werner Grüner pisze: ↑26 lipca 2023, 20:56 A nie przez wojnę? Czy oni mają środki na to by akurat teraz latać sobie w kosmos?![]()
"Problem" jest taki że opóźnia się program ILRS... chociaż to i tak program długoterminowyHeinz-Werner Grüner pisze: ↑26 lipca 2023, 21:50No tu akurat należy się cieszyć, że kaska pomału się kończy.Damiano á-la-Triste pisze: ↑26 lipca 2023, 21:44Oczywiście! Środki są tylko pieniędzy na współfinansowanie tych misji od innych agencji nie ma i już nie będzieHeinz-Werner Grüner pisze: ↑26 lipca 2023, 20:56 A nie przez wojnę? Czy oni mają środki na to by akurat teraz latać sobie w kosmos?![]()
![]()
Nie wiem czy przeoczyłem, czy wywołał Szanowny "nowe pojęcie". Czymże jest ILRS?Damiano á-la-Triste pisze: ↑26 lipca 2023, 21:57"Problem" jest taki że opóźnia się program ILRS... chociaż to i tak program długoterminowyHeinz-Werner Grüner pisze: ↑26 lipca 2023, 21:50No tu akurat należy się cieszyć, że kaska pomału się kończy.Damiano á-la-Triste pisze: ↑26 lipca 2023, 21:44
Oczywiście! Środki są tylko pieniędzy na współfinansowanie tych misji od innych agencji nie ma i już nie będzie![]()
![]()
Z angielskiego International Lunar Research Station - rosyjsko-chińsko-indyjski program mający na celu budowę bazy Księżycowej do... 2035Heinz-Werner Grüner pisze: ↑26 lipca 2023, 22:18Nie wiem czy przeoczyłem, czy wywołał Szanowny "nowe pojęcie". Czymże jest ILRS?Damiano á-la-Triste pisze: ↑26 lipca 2023, 21:57"Problem" jest taki że opóźnia się program ILRS... chociaż to i tak program długoterminowyHeinz-Werner Grüner pisze: ↑26 lipca 2023, 21:50
No tu akurat należy się cieszyć, że kaska pomału się kończy.![]()
Nie chcę nic mówić ale chyba Oberhaupt się zdenerwował że oglądałem streama i przełożył start Falcona Heavy na jutroHeinz-Werner Grüner pisze: ↑26 lipca 2023, 19:37 @Damiano á-la-Triste przełóż start na później. Chcę się wyspać.![]()