Dużo nie brakowało!Joachim Cargalho pisze: ↑04 sierpnia 2023, 20:49 Nie lękajcie się!
Lepiej módlcie się, by Oberhaupt nie zaprzedał nas na tym pijackim spotkaniu!
Coś tam podpisano, coś tam wypito...
Dużo nie brakowało!Joachim Cargalho pisze: ↑04 sierpnia 2023, 20:49 Nie lękajcie się!
Lepiej módlcie się, by Oberhaupt nie zaprzedał nas na tym pijackim spotkaniu!

Trafi już w przyszłym roku (jak dostaniemy nowy budżet! (i bynajmniej nie jest to warunek zakupienia gry, tylko jej terminczy Elekt trafi do klubu gier pewnej uczelni...
Fakt! Rano pisząc zapomniałęm o tym, choć to było bardzo miłe! Nie spodziewałem się. Szkoda, że się nie udało, ale czas serio mnie naglił...Joachim Cargalho pisze: ↑07 sierpnia 2023, 19:41 Pięknie.
Brakuje post scriptum: Oczekujący na mnie lewy faktotum został zbyty na rzecz pyz![]()
A widzisz! Zadziałałeś!Alfred Fabian pisze: ↑07 sierpnia 2023, 19:41Trafi już w przyszłym roku (jak dostaniemy nowy budżet!)czy Elekt trafi do klubu gier pewnej uczelni...
Jeszcze w Toruniu!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑07 sierpnia 2023, 19:43Fakt! Rano pisząc zapomniałęm o tym, choć to było bardzo miłe! Nie spodziewałem się. Szkoda, że się nie udało, ale czas serio mnie naglił...Joachim Cargalho pisze: ↑07 sierpnia 2023, 19:41 Pięknie.
Brakuje post scriptum: Oczekujący na mnie lewy faktotum został zbyty na rzecz pyz![]()
A widzisz! Zadziałałeś!Alfred Fabian pisze: ↑07 sierpnia 2023, 19:41Trafi już w przyszłym roku (jak dostaniemy nowy budżet!)czy Elekt trafi do klubu gier pewnej uczelni...
Nie tracisz czasu na zabawy Herr Dżek!Alfred Fabian pisze: ↑08 sierpnia 2023, 18:20Jeszcze w Toruniu!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑07 sierpnia 2023, 19:43Fakt! Rano pisząc zapomniałęm o tym, choć to było bardzo miłe! Nie spodziewałem się. Szkoda, że się nie udało, ale czas serio mnie naglił...Joachim Cargalho pisze: ↑07 sierpnia 2023, 19:41 Pięknie.
A widzisz! Zadziałałeś!Alfred Fabian pisze: ↑07 sierpnia 2023, 19:41
Trafi już w przyszłym roku (jak dostaniemy nowy budżet!)![]()
W sprawach wagi istotnej nie ma czasu na zwłokę. Czasami trzeba poświęcić nawet kilka minut (ale broń Matko Prokrastynacjo poświęcać więcej) na zjeździe. Na szczęście, takich spraw nie ma wiele.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑08 sierpnia 2023, 20:04Nie tracisz czasu na zabawy Herr Dżek!Alfred Fabian pisze: ↑08 sierpnia 2023, 18:20Jeszcze w Toruniu!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑07 sierpnia 2023, 19:43
Fakt! Rano pisząc zapomniałęm o tym, choć to było bardzo miłe! Nie spodziewałem się. Szkoda, że się nie udało, ale czas serio mnie naglił...
A widzisz! Zadziałałeś!![]()
Dobre podejście do tematu.Alfred Fabian pisze: ↑10 sierpnia 2023, 08:41W sprawach wagi istotnej nie ma czasu na zwłokę. Czasami trzeba poświęcić nawet kilka minut (ale broń Matko Prokrastynacjo poświęcać więcej) na zjeździe. Na szczęście, takich spraw nie ma wiele.