Moje uszanowanko

Śmietnik...
Olgierd Jung
Więzień

Moje uszanowanko

Post autor: Olgierd Jung »

Namiary na to miejsce otrzymałem od mego dobrego znajomego. Jest mi niezmiernie miło przywitać tę jakże gościnną społeczność edelweisską. ;)
Awatar użytkownika
Sophie Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Moje uszanowanko

Post autor: Sophie »

Witamy!
/-/Sophie Susanne Cargalho
Dumna obywatelka Kotliny
ObrazekObrazek
Adam Serbut
Więzień

Post autor: Adam Serbut »

Nie witacie, tylko strzelacie do bezbronnych ludzi!
Awatar użytkownika
Joachim Cargalho Stempel
Graue Eminenz

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Joachim Cargalho »

Dzień dobry!
Czy Pan z tych, dla których ich własne zdanie jest święte, czy też z tych, których słowa się puszczają jak kurtyzana?

Dlaczego pytam. Otóż był tutaj kiedyś taki szanowany mikronauta, który stwierdził, że nie chce mieć z nami nic wspólnego i, że wychodzi i więcej nie wróci. Dotąd myślałem, że faktycznie jak mówi, tak robi, bo był zazwyczaj pewny swoich wrażeniach...
Chcialbym wiedzieć, że i z Panem będzie podobnie, bo to cechą z która wyróżnia wartościowych ludzi.
Obrazek
Adam Serbut
Więzień

Joachim Cargalho pisze: 10 sierpnia 2023, 06:33 Dzień dobry!
Czy Pan z tych, dla których ich własne zdanie jest święte, czy też z tych, których słowa się puszczają jak kurtyzana?

Dlaczego pytam. Otóż był tutaj kiedyś taki szanowany mikronauta, który stwierdził, że nie chce mieć z nami nic wspólnego i, że wychodzi i więcej nie wróci. Dotąd myślałem, że faktycznie jak mówi, tak robi, bo był zazwyczaj pewny swoich wrażeniach...
Chcialbym wiedzieć, że i z Panem będzie podobnie, bo to cechą z która wyróżnia wartościowych ludzi.
My tylko po Oberhaubta, a jak będziesz szczekał w jego imieniu, to i też po Ciebie.
Awatar użytkownika
Joachim Cargalho Stempel
Graue Eminenz

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Zdecydowanie to tylko moja własna ciekawość. A Pan jak myśli: Dlaczego ludzie przestają mieć szacunek nawet do swoich własnych słów i nie trzymają się tego, co postanowili?
Obrazek
Adam Serbut
Więzień

Joachim Cargalho pisze: 10 sierpnia 2023, 07:04 Zdecydowanie to tylko moja własna ciekawość. A Pan jak myśli: Dlaczego ludzie przestają mieć szacunek nawet do swoich własnych słów i nie trzymają się tego, co postanowili?
Do ludzi trzeba dorosnąć, więc nie nazywajcie się ludźmi i wkładać ludziom w brzuch nieprawdę, bo spotka Cię nieprzyjemna kara i nie w tym świecie. Zabawiać się, to możecie z kim innym, a nie z nami. Rozumiemy się, ?
Awatar użytkownika
Joachim Cargalho Stempel
Graue Eminenz

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Kiedyś pewien ceniony Król napisał, że tylko "lewackie kurwy zaglądają do prywatnych spraw mikronautów". Myślę, że miał w tym dużo racji. Gdybyś go znał mógłbyś się z nim zgodzić.

Zastanawia mnie skąd ta agresja u Ciebie. Zachowujesz się, jakbym miał zamiar Cię obrazić, a ja tylko przywitałem się i zadałem nic nie znaczące pytania. Co jest więc powodem tej frustracji?
Obrazek
Adam Serbut
Więzień

Jeżeli sądzisz, że ze wszystkich wokół będziesz robił durni, to się pomyliłeś. Użyłeś realnego imienia jako pierwszy wśród tych kurew lewackich. Może już zapomniałeś albo wyparłeś na życzenie? Co Ty kurwa myślisz, że nie widzą tego moi ludzie?

Jesteś zakłamanym gnojem tak jak ten Oberhaubt i Wasza pyszność dobiegnie w końcu do końca.

Za te tylko ludzie giną w niewyjaśnionych okolicznościach, więc miej się na baczności i nie wkurwiaj pewnych ludzi.
Awatar użytkownika
Joachim Cargalho Stempel
Graue Eminenz

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Jeśli chodzi o imię, zupełnie się nie gniewam. Jako, że się znamy jest to dla mnie całkowicie naturalne. Uważasz, że witając się wtedy z Tobą nie powinienem zwracać się do Ciebie Twoim imieniem?
Wybacz, ale jakoś nie przeszło mi przez gardło, by zwracać się do Ciebie w formie żeńskiej. Chyba tego nie oczekiwałeś, prawda?

Dlaczego uważasz, że kłamię?
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Archiwum rzeczy niepotrzebnych”