Zatem po dłuższym czasie pora powrócić do pisania ciekawostek z Wiednia jak i innych miejsc jakie odwiedziłam
Zaprasza do krótkich wzmianek z miasta Kaisera

Moderator: Isabella M. Neumann-Swann

Ale ja serio pytałem, bo to się na pewno rózni od ostatniej wizyty. Nie zakładam, że autorka wszedzie była przed tygodniem, czy dwoma.
Sprawdzałeś Szanowny Panie?Joachim Cargalho pisze: ↑25 sierpnia 2023, 11:19 No to też piszę, że te 5 dni temu mniej więcej tak to wyglądało.

To mogłoby być ciekawe zagadnienie. Moooże kiedyś jak mi ktoś zechce wybudować za edelwajskie klubeki jakąś posiadłość to zażyczę sobie takie spore pomieszczenie, niekoniecznie musi być wieża, do tortur. Sam osobiście "umebluje".Joachim Cargalho pisze: ↑25 sierpnia 2023, 12:07 Sprawdzałem, Herr Oberhauptcie.
Najbardziej żałuję, że nie udało mi się dotrzeć do muzeum anatomiczno-patologicznego w Wieży Szaleńców![]()
Ale nie będę wyprzedzać faktów, bo na pewno @Isabella Swann o tym prędzej czy później wspomni.![]()

Fajne miejsce, warte zobaczenia, ale nie jestem pewna czy będę je opisywać - bo to jedna z kilku perełek, które polecam zobaczyć i nigdy nic nie mówię o nichJoachim Cargalho pisze: ↑25 sierpnia 2023, 12:07 Sprawdzałem, Herr Oberhauptcie.
Najbardziej żałuję, że nie udało mi się dotrzeć do muzeum anatomiczno-patologicznego w Wieży Szaleńców![]()
Ale nie będę wyprzedzać faktów, bo na pewno @Isabella Swann o tym prędzej czy później wspomni.![]()

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości